Oulun yliopisto

Kutsu: Science Slam Oulu – viihdyttävä tapahtuma tieteen yleistajuistamisesta

Jaa
Avoimessa Science Slam -illassa 30. toukokuuta tutkijat kertovat tutkimuksestaan esimerkiksi soittaen tai tanssien ja kilpailevat vapaamuotoisilla esityksillään yleisön suosiosta. Illan teemana on hyvinvointi yhteiskunnassa. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumassa mukana olevat tutkijat ovat sovittaneet teemaan sopivan tutkimusaiheensa maksimissaan 10 minuutin mittaiseen esitykseen. Esityksen tyyli ja tekniikka ovat vapaita, joten yleisölle riittää yllätyksiä. Esityksissä voidaan käyttää esimerkiksi laulua, tanssia, runoutta, tarinaa, näytelmää tai stand up -komiikkaa, vain mielikuvitus on rajana!

Tapahtuman järjestää Hoitotieteiden tutkimusseuran Pohjois-Pohjanmaan aluetoimikunta 30-vuotisjuhlatapahtumanaan yhteistyössä Oulun yliopiston lääketieteen tekniikan ja terveystieteiden tutkimusyksikön sekä Ravintola Tuban kanssa.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Median edustajat ovat tervetulleita tutustumaan tapahtumaan.

Ajankohta: tiistaina 30. toukokuuta kello 18–20

Paikka: Ravintola Tuba, Mannenkatu 2, Oulu

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja tapahtumasta: httspohjoispohjanmaa@gmail.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000https://www.oulu.fi/fi

Oulun yliopisto on monitieteinen, kansainvälisesti toimiva tiedeyliopisto. Tuotamme uutta tietoa ja ratkaisuja kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi sekä koulutamme osaajia muuttuvaan maailmaan. Tärkeimmissä yliopistovertailuissa Oulun yliopisto sijoittuu kolmen prosentin kärkeen maailman yliopistojen joukossa. Meitä yliopistolaisia on noin 17 000.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Tiina Rajala, Tua Huomo, Pertti Korhonen ja Janne Saarikivi valittiin Oulun yliopiston hallitukseen1.6.2023 15:57:01 EEST | Tiedote

Oulun yliopiston kollegio on valinnut neljä uutta jäsentä Oulun yliopiston hallitukseen. Pohjois-Pohjanmaan liiton kehitysjohtaja Tiina Rajala valittiin kaudelle 5.9.2023–31.12.2025. VTT:n Tulevaisuuden tuotteet ja palvelut -liiketoiminta-alueen johtaja Tua Huomo, Fintrafficin toimitusjohtaja Pertti Korhonen sekä kielitieteilijä, tietokirjailija Janne Saarikivi puolestaan kaudelle 1.1.2024–31.12.2025. Yliopiston kollegio päätti asiasta 31.5.2023. Päätös syntyi äänin 13–8.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme