Helsingin yliopisto

Kutsu: Solving global challenges with science 20.2. Tiedekulmassa

Jaa

Korkeatasoinen perustutkimus on tieteen ja soveltavan tutkimuksen perusta ja avain ihmiskunnan kestävään hyvinvointiin.

Euroopan tutkimus- ja innovaatiorahoituksen tulevaisuudesta keskustellaan parhaillaan, ja tutkimus- ja innovaatiopolitiikka on ajankohtainen aihe myös Suomen vaalikeväässä.

Suomi on ollut nettosaaja Horisontti 2020 -ohjelmassa lähes 800 miljoonan euron saannilla 2014-2018. Miltä EU:n tutkimusrahoituksen tulevaisuus näyttää? Miten Euroopassa voidaan lisätä tutkimuksen vaikuttavuutta? 

Tervetuloa tilaisuuteen:

Aika: 20.2.2019 kello 14:00-16:00
Paikka: Tiedekulma, Yliopistonkatu 4

Mukana keskustelussa ovat Laura Pontiggia (European Research Council), kansanedustaja ja sivistysvaliokunnan varapuheenjohtaja Sari Multala, johtaja Jukka Häyrynen (Business Finland), tutkimuksen vararehtori Paula Eerola (Helsingin yliopisto) ja Helsingin yliopiston tutkijat.

Tutkijat Minna Nyström ja Helder A. Santos kertovat lyhyesti tutkimuksestaan sekä siitä, miten Euroopan tutkimusneuvoston Proof of concept –rahoitus on auttanut heitä tutkimuksensa hyödyntämisessä.

Tilaisuus on englanninkielinen.

Koko ohjelma ja ilmoittautuminen:
https://www.lyyti.in/solving_global_challenges_ERC

Tilaisuuden järjestävät Helsingin yliopisto ja ScienceǀBusiness –verkosto.

This project has received funding from the European Research Council (ERC) under the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme grant agreement n°672302

Lisätiedot:
Tanja Remes
Yhteyspäällikkö
Helsingin yliopisto
+358 50 4150286
tanja.remes@helsinki.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa. Se on toistuvasti maailman sadan parhaan yliopiston joukossa. Helsingin yliopisto on perustettu vuonna 1640.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme