Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu: Strategia arkeen OKR-mallilla – uudistunut ja käytännönläheinen opas OKR-mallin käyttöönottoon

Jaa

Suuren menestyksen saavuttanut Strategia arkeen OKR-mallilla -kirja on uudistunut! Tiedäthän, että moni organisaatio on yltänyt huikeaan menestykseen toimivan tavoitejohtamisen avulla?

Tule kuulemaan striimattuun Strategia arkeen OKR-mallilla -kirjan julkistamistilaisuuteen maanantaina 28.11.2022 klo 14, miten hyödyntää OKR-mallia yrityksen strategian suunnittelussa.

Haastattelumuotoisessa julkistamistilaisuudessa kirjan kirjoittajat Juuso Hämäläinen ja Henri Sora kertovat, miten teoksen käytännönläheisyys on lisännyt organisaatioiden kykyä ymmärtää OKR-mallin toimivuutta ja löytää sen paras anti strategian luomiseen. Tilaisuudessa kuulet, miten voit hyödyntää OKR-mallia oman organisaatiosi toiminnassa ja miten malli on otettu vastaan suomalaisissa organisaatioissa. 

Uudistetussa kirjassa on otettu huomioon lukijoiden toiveet, ja uusi laitos sisältää entistä tarkemmin tietoa yrityskulttuurin vaikutuksesta OKR-mallin käyttöönottoon. Kirjassa on myös mukana uusia asiakastarinoita suomalaisilta organisaatioilta, kuten KELA, Kotipizza, Yle, Futurice ja Custobar.

Striimin kautta osallistuvien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä kirjailijoille ja osallistua keskusteluun. Kirjoittajia haastattelee Kauppakamarin tuottaja Taina Parviainen.

Julkistamistilaisuus ma 28.11. 2022 klo 14.00–14.45 

Tervetuloa mukaan striimattuun Strategia arkeen OKR-mallilla -kirjan julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään ma 28.11.2022 klo 14.00–14.45. Voit ilmoittautua myös mukaan Kauppakamarikaupasta alla olevasta linkistä.

Lisätietoa julkistamistilaisuudesta

Lisätietoa kirjasta

Arvostelukappaleet: markkinointi@helsinki.chamber.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi

Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 773 32978, katariina.suominen@chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme