Akava ry

Kutsu: Tervetuloa seuraamaan Akavan puheenjohtajan valintaa

Jaa

Akavan liittokokous, joka pidetään 14. marraskuuta Sokos Hotel Triplassa, valitsee uuden puheenjohtajan Akavalle. Ehdokkaina ovat Maria Löfgren ja Jari Jokinen. Löfgren on Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn toiminnanjohtaja ja Jokinen Tekniikan Akateemiset TEKin toiminnanjohtaja.

Liittokokouksemme alkaa kello 13. Kokouksen alkuosassa käsitellään syysliittokokouksen sääntömääräiset asiat.

Puheenjohtajavalinnan arvioidaan alkavan noin kello 14.15 ja media voi seurata sitä joko paikan päällä tai verkkolähetyksenä. Valinnan jälkeen verkkolähetys jatkuu tiedotustilaisuudella, jossa uusi puheenjohtaja on tavattavissa. Tiedotustilaisuus on samassa kokoussalissa kuin liittokokous. Uusi puheenjohtajamme on käytettävissä haastatteluihin tiedotustilaisuuden jälkeen. 

Verkkolähetyksessä on tauko äänestyksen ja ääntenlaskennan aikana. Lähetys jatkuu hieman ennen ääntenlaskennan valmistumista.

Tervetuloa seuraamaan puheenjohtajavaalia ja tiedotustilaisuutta verkkolähetyksenä osoitteessa

https://www.webcasting.fi/akava/o789PxeA/

Pyydämme paikan päälle tulevia median edustajia ilmoittautumaan 11.11. kello 13 mennessä. Sokos Hotel Tripla on osoitteessa Fredikanterassi 1 B, Helsinki.

Ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt viestintäjohtaja Jyrki Kemppainen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Akava ry
Akava ryAkava on korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö, johon kuuluu 36 jäsenliittoa. Akavan liittojen jäsenenä on sekä palkansaajia että ammatinharjoittajia ja yrittäjiä, mutta myös opiskelijoita. Akavan liittoihin liitytään suoritetun tutkinnon, asematason tai ammatin perusteella.

akava.fi 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Akava ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme