Suomen Teollisuussijoitus Oy

Kutsu: Tesin Kasvuyrityspulssin tulosinfo 1.12. klo 9–10

Jaa

Miten synkistyneet talousnäkymät ja vauhdilla muuttunut toimintaympäristö näkyvät suomalaisten kasvuyritysten arvioissa kuluvasta ja ensi vuodesta? Kysyimme muun muassa kasvusta, kannattavuudesta, investoinneista, T&K-toiminnasta, työvoimapulasta ja sähkön säästötoimenpiteistä.

Tervetuloa kuulemaan, kysymään ja kommentoimaan Tesin Kasvuyrityspulssin tuloksia torstaina 1.12. klo 9–10 Teamsiin. Tulokset esittelee Tesin CDO Henri Hakamo.

Ohjelma

klo 9 Tervetuloa! Susanna Aaltonen, viestintäjohtaja, Tesi

Klo 9.05 Tutkimustulosten esittely, Henri Hakamo, Chief Digital Officer, Tesi

Klo 9.35 Keskustelua ja kysymyksiä

Klo 10 Infotilaisuus päättyy

Ilmoittaudu tilaisuuteen TÄSTÄ tai Tesin viestintäasiantuntija Kalle Myllylälle (kalle.myllyla@tesi.fi) viimeistään 30.11.2022. Saat sähköpostilla kalenterikutsun ja Teams-linkin ennen tilaisuutta, ilmoittautumisen jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Susanna Aaltonen, viestintäjohtaja, 040 593 4221, susanna.aaltonen@tesi.fi
Henri Hakamo, Chief Digital Officer, 040 050 2721, henri.hakamo@tesi.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Teollisuussijoitus Oy
Suomen Teollisuussijoitus Oy
Porkkalankatu 1
00180 Helsinki

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, perusteltua näkemystä, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. www.tesi.fi@TesiFII

Taustaa Tesistä:

  • Vuonna 1995 perustettu pääomasijoitusyhtiö
  • Virallinen nimi Suomen Teollisuussijoitus Oy
  • Suomen valtion 100 % omistama
  • Hallinnoidut pääomat 2,4 miljardia euroa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Teollisuussijoitus Oy

Tesin Kasvuyrityspulssi: Yritykset ennakoivat yhä kasvua – työvoimapula hidasteena1.12.2022 08:00:00 EET | Tiedote

Tesin Kasvuyrityspulssin mukaan listaamattomilta yrityksiltä löytyy tulevaisuudenuskoa ja kasvuhalua haastavista ajoista huolimatta. Yritykset arvioivat sekä kuluvalle että tulevalle vuodelle kasvua. Tutkimuksen, tuotekehityksen ja investointien taso on vakaa. Voimakkaasti itsensä kasvuhakuisiksi arvioivat ja pääomasijoitetut yritykset erottuvat muiden joukosta erityisen positiivisesti. Työvoimapula koskee nyt entistä tasaisemmin eri aloja, ja on paitsi kasvun myös normaalitoiminnan este.

Tesin puolivuosikatsaus 1.1.–30.6.2022 – Heikentynyt taloustilanne näkyy yritysten arvostuksissa30.9.2022 08:02:00 EEST | Tiedote

Tesin puolivuositulos on yhä positiivinen, mutta jäi merkittävästi edellisvuotta pienemmäksi johtuen pääomasijoitusten arvostustasojen nousun taittumisesta ja rahoitusarvopapereiden tappioista. Vuoden 2021 ennätyslukujen jälkeen suomalaisten pääomasijoitusrahastojen keräämät uudet pääomat ovat pienentyneet, mutta lupaaville kasvuyhtiöille löytyy yhä rahoitusta.

Tesi’s Impact Review: Positive societal impact becoming established in growth companies’ business models25.8.2022 08:30:00 EEST | Press release

Many indicators show that companies backed by venture capital and private equity (VC & PE) grow faster than their peers and thus create more wellbeing in their surrounding society. A positive societal impact is also increasingly evident in growth companies’ business models, as they respond to the challenges of the times. Meanwhile, there is still room for improvement in the responsibility of growth companies’ internal operations.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme