Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Kutsu tiedotustilaisuuteen: Rauman ulkoistamissuunnitelmat eivät ole avointa päätöksentekoa

Jaa

Rauman kaupunki suunnittelee ulkoistavansa ruoka- ja puhtauspalvelut osana Vahva ja vakaa Rauma -talousohjelmaa. JHL katsoo ettei suunnitelmassa ole otettu huomioon kaikkia kustannuksiin ja palveluiden laatuun vaikuttavia tekijöitä.

Ohjausryhmän esityksen mukaan kaupungin omana työnä tuotettu palvelu ulkoistettaisiin ulkopuoliselle toimijalle. Suunnitelma koskee liki 300 henkilöä, joista suurin osa on pienipalkkaisia naisia. 

Tervetuloa tiedotustilaisuuteen
torstaina 19.9.2019 klo 10.45 - 11.15
Paikka: Rauman JHL:n toimitila, Kalliokatu 24, Rauma

Paikalla tilaisuudessa ovat JHL:n toimialajohtaja Håkan Ekström, aluepäällikkö Seija Johansson, Rauman kaupungin JHL:n pääluottamusmies Marjo Justen sekä varapääluottamusmies Sirkka Mantere.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu

Tervetuloa!

Lisätietoja: aluepäällikkö Seija Johansson. p. 040 059 5610

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n noin 200 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n yli 200 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme