Suomen Kennelliitto rySuomen Kennelliitto ry

Kutsu tiedotustilaisuuteen Ruokaviraston koirarekisteristä

Jaa

Uusi viranomaisrekisteri, johon tallennetaan kaikkien koirien tunniste- ja haltijatiedot, on tulossa käyttöön vuoden 2023 alusta. Ruokaviraston ja Suomen Kennelliiton edustajat kertovat tiedotustilaisuudessa Messukeskuksessa 2.12., mitä tämä käytännössä tarkoittaa.

Kuva: Hannu Huttu
Kuva: Hannu Huttu

Kaikkien koirien tunniste- ja haltijatiedot on ilmoitettava 1.1.2023 alkaen Ruokaviraston ylläpitämään koirarekisteriin. Siirtymäaika ennen 1.1.2023 syntyneille koirille on 31.12.2023 saakka.

Suomen Kennelliitto ja Ruokavirasto järjestävät perjantaina 2.12. kello 10.30 tiedotustilaisuuden Ruokaviraston koirarekisteristä. Tilaisuus järjestetään Messukeskuksen auditoriossa (2. kerros, pressitilan vieressä), os. Messuaukio 1, Helsinki.

Tilaisuudessa ovat mukana Ruokavirastosta ylitarkastaja Terhi Jääskeläinen ja kehittämisasiantuntija Kirsi Vehkakoski sekä Koiranet-työryhmän puheenjohtaja Esa Kukkonen ja toiminnanjohtaja Markku Mähönen Suomen Kennelliitosta.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Striimaamme myös tilaisuuden. Linkin striimiin ja tilaisuudesta tehdyn tallenteen saa osoitteesta viestinta@kennelliitto.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö
Liisa Suoninen
Suomen Kennelliitto
liisa.suoninen@kennelliitto.fi
puh. 050 320 3897

Viestintäasiantuntija
Perttu Saralampi
Ruokavirasto, Eläinten terveyden ja hyvinvoinnin osasto
perttu.saralampi@ruokavirasto.fi
puh. 040 095 1937

Kuvat

Kuva: Hannu Huttu
Kuva: Hannu Huttu
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Suomen Kennelliitto ry
Suomen Kennelliitto ry
Kamreerintie
02770 Espoo

09 887 300http://www.kennelliitto.fi

Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry on vuonna 1889 perustettu koira-alan asiantuntijajärjestö sekä koirien kasvattajien, omistajien ja harrastajien edunvalvoja. Meillä on noin 147 000 henkilöjäsentä ja yli 2000 jäsenyhdistystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Kennelliitto ry

Finska Kennelklubben: Registreringen av hundar i Livsmedelsverkets register ska vara billig och enkel för att registrets mål ska realiseras2.12.2022 10:31:06 EET | Tiedote

Från och med början av 2023 införs ett hundregister som upprätthålls av Livsmedelsverket och till vilket alla levande hundars identifierings- och innehavaruppgifter ska anmälas före årets slut. Finka Kennelklubben framhäver att det ska vara billigt och enkelt för hundägare att anmäla uppgifter till registret, för att så många som möjligt ska anmäla sina hundar.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme