Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Kutsu tiedotusvälineille: Tervetuloa Itä-Suomen avin mediatreffeille 12.12.2022

Jaa

Kutsumme median edustajat treffeille kanssamme Teamsiin. Teemana on varautuminen ja erityisesti Itä-Suomen näkökulmasta.

Itä-Suomen aluehallintovirasto järjestää maanantaina 12.12.2022 klo 13 tiedotusvälineiden edustajille mediatreffit Teamsissa. Tällä kertaa teemana on varautuminen Itä-Suomen näkökulmasta. Olemme varanneet tilaisuuteen aikaa noin tunnin verran.

Kerromme ensin lyhyesti kannattaako varautua ja saadaanko varautumalla valmiutta ja jos niin mihin? Esittelyn jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Itä-Suomen aluehallintovirastosta paikalla on viraston ylijohtaja Soile Lahti, pelastustoimi ja varautuminen -vastuualueen johtaja Taina Rautio sekä ko. vastuualueen asiantuntijoita.

Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 9.12.2022: auli.posti@avi.fi
Ilmoittautumalla saat kokouslinkin, jolla pääset osallistumaan tilaisuuteen.

Tervetuloa treffeille kanssamme!

Lisätietoja

ylijohtaja Soile Lahti, p. 0295 016 800
johtaja Taina Rautio, p. 0295 017 042
alueellinen viestintäpäällikkö Auli Posti, p. 0295 016 854
etunimi.sukunimi@avi.fi, Itä-Suomen aluehallintovirasto

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket
Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Aluehallintoviraston verkkosivut

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Pohjois-Suomen aluehallintoviraston johto kaksipäiväisellä maakuntamatkalla Kainuussa27.1.2023 17:37:03 EET | Tiedote

Tapaamiset Kainuun hyvinvointialueen, Kainuun maakunnan sidosryhmien ja alueen yritysten ja median kanssa olivat ohjelmassa Pohjois-Suomen aluehallintoviraston johdon vierailulla 26.-27.1.2023. Koronan vuoksi läsnäolotapaamisia ei ole kolmeen vuoteen järjestetty. Esillä olivat maakunnan hyvinvoinnin, sivistystoimen, elinvoiman, kriiseihin varautumisen, saavutettavuuden ja työsuojelun kysymykset.

Vi förändrar världen tillsammans - utvecklingsprojekten ökar de ungas delaktighet och samhörighetskänsla24.1.2023 10:00:00 EET | Tiedote

För att utveckla ungdomssektorn delade regionförvaltningsverken under 2022 ut nästan tre miljoner euro i understöd till sammanlagt 91 projekt. Inom utvecklingsprojekten kan man snabbt reagera på fenomen och på konsekvenserna av världsläget i de ungas liv. I målen för de projekt som understödes 2022 nämndes de ungas delaktighet, jämlikhet och stärkande av samhörigheten.

Maailmaa muutetaan yhdessä - kehittämishankkeilla lisätään nuorten osallisuutta ja yhteisöllisyyden tunnetta24.1.2023 10:00:00 EET | Tiedote

Aluehallintovirastot jakoivat avustusta nuorisoalan kehittämiseen vuoden 2022 aikana lähes kolme miljoonaa euroa yhteensä 91 hankkeelle. Kehittämishankkeissa pystytään nopeasti reagoimaan ilmiöihin ja vaikkapa maailmantilanteen heijastamiin vaikutuksiin nuorten elämässä. Vuonna 2022 avustettujen hankkeiden tavoitteissa näkyivät nuorten osallisuuden, yhdenvertaisuuden ja yhteisöllisyyden vahvistaminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme