Finanssiala ry

Kutsu: Toimittajien finanssiseminaari 26.–27.9.

Jaa

Arvoisa toimittaja, syyskuun lopulla 26.-27.9.2019 puidaan jälleen finanssialan kiinnostavia asioita toimittajien finanssiseminaarissa Hirvihaaran kartanossa, Mäntsälässä (Kartanonlenkki 56). Merkitse jo ajankohta kalenteriisi. Tarkemman ohjelman saat elokuun puolivälissä.

Alustajiksi seminaariin ovat jo lupautuneet maajohtaja, FA:n hallituksen puheenjohtaja Ari Kaperi Nordeasta, pääjohtaja Timo Ritakallio OP Ryhmästä, toimitusjohtaja Jouko Pölönen Ilmarisesta ja toimitusjohtaja Timo Kietäväinen Kevasta. Finanssiala ry:n asiantuntijoista paikalla ovat toimitusjohtaja Piia-Noora Kaupin johdolla johtava asiantuntija Teija Kaarlela, asiantuntija Elina Kamppi, pääekonomisti Veli-Matti Mattila sekä viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tuomo Yli-Huttula

Esillä on asiaa syyskuussa voimaan tulevasta maksupalveludirektiivistä (PSD2), joka laajentaa maksamiseen liittyvää palveluvalikoimaa. Lisäksi paneudumme muun muassa asuntoluottoihin, kestävän rahoituksen rooliin ilmastonmuutoksen torjunnassa, rahanpesun torjuntaan sekä kunnallisen ja yksityisen eläkejärjestelmän yhdistämiseen. 


Mukaan seminaariin voit ilmoittautua jo nyt TÄÄLLÄ


Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Finanssiala ry
Finanssiala ry
Itämerenkatu 11 - 13
00180 HELSINKI

020 793 4200http://www.finanssiala.fi

Finanssiala ry (FA) edustaa Suomessa toimivia pankkeja, henki-, työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöitä, rahasto- ja rahoitusyhtiöitä sekä arvopaperivälittäjiä. Rakennamme jäsenillemme toimintaympäristöä, jossa ne voivat liiketoiminnallaan lisätä suomalaista hyvinvointia.

Finanssiala - Uudistuvan alan ääni

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finanssiala ry

Pankkibarometri: Yritysten halukkuus ottaa luottoa investointeihin heikkenemässä23.9.2019 07:00:00 EESTTiedote

Finanssiala ry:n tuoreen Pankkibarometrin mukaan yritysten luotonkysyntä on vuoden kolmannella neljänneksellä ollut vaimeampaa kuin toisella neljänneksellä. Yritysten luotonkysynnän odotetaan heikkenevän merkittävästi loppuvuoden aikana. Erityisesti odotukset yritysten halukkuudesta ottaa luottoa investointeihin ovat heikentyneet. Käyttöpääomaan ja rahoituksen uudelleenjärjestelyihin tarvittavien yrityslainojen kysynnän arvioidaan pysyvän vielä vilkkaana. Barometrikysely III/2019 tehtiin elo-syyskuun vaihteessa.

Työntekijöiltä ja työnantajilta uusi yhteinen työkalu vuoropuhelun lisäämiseen työpaikoilla10.9.2019 08:45:23 EESTTiedote

Finanssialan työntekijäliitot ja työnantajat ovat julkaisseet työkalun, jonka tarkoitus on antaa kättä pidempää työpaikoilla esimiesten ja alaisten välisen vuoropuhelun käymiseksi. Työkalu on nimeltään Rohkeasti yhteistyöhön. Verkkopohjainen työkalu löytyy Hyfi.fi-verkkosivulta, jolle kerätään myös muuta työelämän kehittämiseksi finanssialalla tehtyä materiaalia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme