Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu: Vastuullinen hallituksen jäsen – ei pelkkiä puheita, vaan oikeita ja kauaskantoisia tekoja

Jaa
Vastuullisuus on lyönyt läpi kaikkialla – ja se kuuluu johtamisen kaikille tasoille. Tätä aihetta ei voida enää ohittaa: sen sisältö kuuluu niin yrityksen toimintaan kuin jokaisen yleissivistykseen. Kauppakamari julkaisee kompaktin tietopaketin aiheesta, ja kirjan vinkit auttavat Sinua pitämään huolen siitä, että toimit oikein – nyt ja jatkossa.

Tule kuulemaan striimattuun Vastuullinen hallituksen jäsen -kirjan julkistamistilaisuuteen perjantaina 10.2.2023 klo 14, mitä vastuullisuus tarkoittaa hallitustyöskentelyssä ja millainen on nykypäivänä vastuullinen hallituksen jäsen.

Haastattelumuotoisessa tilaisuudessa kirjan kirjoittajat Aija Bärlund ja Katri Sipilä kertovat, miten vastuullisuus on tänä päivänä yksi tärkeimmistä arvonluonnin tekijöistä, jotka jokaisen hallituksen jäsenen pitää ottaa haltuun. 

Kirja on selkeä ja käytännönläheinen teos hallituksen jäsenen roolista, vastuista ja velvollisuuksista sekä mahdollisuuksista vaikuttaa yrityksen uusiutumiseen, kehittymiseen ja kasvuun.

Tilaisuus on tarkoitettu muun muassa yritysten omistajille, nykyisille ja tuleville hallituksen jäsenille ja yritysjohdolle sekä kaikille vastuullisuudesta kiinnostuneille. Striimin kautta osallistuvien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä kirjailijoille ja osallistua keskusteluun. Kirjoittajia haastattelee Kauppakamarin tuottaja Taina Parviainen.

Julkistamistilaisuus 10.2.2023 klo 14.00–14.45

Tervetuloa mukaan striimattuun Vastuullinen hallituksen jäsen -kirjan julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään pe 10.2.2023 klo 14.00–14.45. Voit ilmoittautua myös mukaan Kauppakamarikaupasta alla olevasta linkistä.

Lisätietoa julkistamistilaisuudesta
Lisätietoa kirjasta

Arvostelukappaleet: markkinointi@helsinki.chamber.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:
Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi

Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 773 32978, katariina.suominen@chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Kauppakamarikysely: Katujengiytyminen häiritsee Helsingin seudun yritysten liiketoimintaa14.3.2023 07:00:00 EET | Tiedote

Yli puolet Kauppakamarin jengiytymiskyselyyn vastanneista pääkaupunkiseudun yrityksistä on kokenut eriasteista häiriköintiä ja rikollisuutta katujengien ja vastaavien ryhmittymien taholta. Jopa kolmasosa seudun yrityksistä kertoo jengikäyttäytymisen häiritsevän liiketoimintaa. Alaikäisten aiheuttamien häiriöiden määrä on kasvanut seudulla merkittävästi, selviää Helsingin seudun kauppakamarin katujengiytymiskyselystä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme