Kirjapaja

KUTSUmuistus Irja Askola -kirjan julkistamistilaisuuteen!

Jaa

Syksyn odotettu uutuus: ANNE MATTSSON: IRJA ASKOLA – ELÄMÄKERTA Julkistamistilaisuus torstaina 9.9. klo 15.00 Hotelli Helka (Saarni-sali), Pohjoinen Rautatiekatu 23, 00100 Helsinki. Koronarajoitukset otetaan huomioon. VP. Sitova ilmoittautuminen 6.9. mennessä: ilmo@kirjapaja.fi Tervetuloa!

Kutsu
Kutsu

Anne Mattsson seuraa Irja Askolan elämän polkua yksinhuoltajaperheestä kansainvälisille areenoille ja lopulta Suomen ensimmäiseksi naispuoliseksi piispaksi. Askolan ura sijoitetaan kontekstiin, jossa yhteiskunta ja kirkko kulkevat yhtenäiskulttuurista kohti moniarvoista eurooppalaista yksilökulttuuria. Teos luo intiimin kuvan ihmisestä, joka on aina puhunut tasa-arvon puolesta ja löytänyt yleisönsä myös runoilijana.

Valtiotieteiden lisensiaatti Anne Mattsson on helsinkiläinen tieto- ja oppikirjailija, historiantutkija ja -opettaja. Hän on erikoistunut naisten elämäntarinoihin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kutsu
Kutsu
Lataa
Anne Mattsson
Anne Mattsson
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kirjapaja
Kirjapaja
Sörnäistenkatu 1
00580 Helsinki

0968774530http://www.kirjapaja.fi

Kirjapajan kustannusohjelmassa on monipuolisia ja moderneja tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin, kasvatuksen ja yhteiskunnan aloilta. Tuotannossamme on edustettuna myös maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirjapaja

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme