Messukeskus

Kyberturvallisuuden huippunimet Messukeskuksessa syksyllä

Jaa

Kyberturvallisuusalan messutapahtuma Cyber Security Nordic järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 10.–11.10.2018. Tapahtuman ohjelma koostuu kyberturvallisuuden kansainvälisistä ja suomalaisista huippupuhujista. Heidän puheenvuoronsa käsittelevät sekä kyberalan liiketoimintamahdollisuuksia että kyberturvallisuuden merkitystä laajemmin yhteiskunnallisella tasolla.

Messukeskuksessa Helsingissä lokakuussa järjestettävän Cyber Security Nordic -tapahtuman puhujat edustavat alan huippuosaamista.
Messukeskuksessa Helsingissä lokakuussa järjestettävän Cyber Security Nordic -tapahtuman puhujat edustavat alan huippuosaamista.

Tapahtuman puhujilla on kokemusta akateemisesta tutkimuksesta, kansallisen puolustuksen saralta sekä yritys- ja järjestömaailmasta:

Ira A. Hunt jäi eläkkeelle vuonna 2013 Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:sta, jossa hän toimi 28 vuoden erilaisissa tehtävissä. Ennen eläkkeelle jäämistään hän työskenteli CIA:n teknologiajohtajana (CTO). Nykyään Hunt toimii Accenturen Yhdysvaltojen valtion virastoille palveluja tarjoavan tytäryrityksen toimitusjohtajana ja kyberasioista vastaavana johtajana. Huntilla on myös oma yritys, joka tarjoaa data-analytiikkaan ja kyberturvallisuuteen liittyviä palveluita.  

Bruce Schneier on kansainvälisesti tunnettu turvallisuusteknologian asiantuntija. Hän on kirjoittanut 14 kirjaa sekä satoja lehtijuttuja ja akateemisia artikkeleita. Schneier on Harvardin yliopiston tutkija ja luennoitsija sekä hallituksen jäsen useissa kyberturvallisuusalan organisaatioissa.

Rami Efrati on kyberteknologian strategisten menetelmien asiantuntija. Hän on toiminut Israelin kansallisen kyberturvallisuusorganisaation johtajana sekä palvellut Israelin puolustusvoimissa yli 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä Efrati on mukana kansainvälisen terrorisminvastaisen instituutin (International Institute for Counter-Terrorism, ICT) toiminnassa.

Adam Segal onturvallisuuskysymysten ja teknologian kehityksen sekä Kiinan ja sisä- ja ulkopolitiikan asiantuntija.Hänen kirjoituksiaan on julkaistu useissa lehdissä, joihin kuuluvat mm. New York Times, Financial Times ja Foreign Affairs.

Jarmo Limnéll on kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa sekä apulaisprofessori Jyväskylän yliopistossa, Tampereen teknillisessä yliopistossa ja Maanpuolustuskorkeakoulussa. Hän on työskennellyt turvallisuuskysymysten parissa yli 20 vuoden ajan ja julkaissut useita kirjoituksia aiheesta.

Martti J Kari on tutkija ja opettaja Jyväskylän yliopistossa. Hänen väitöskirjansa käsittelee Venäjään liittyvien kyberturvallisuusuhkien havainnointia. Eversti evp. Kari jäi eläkkeelle vuoden 2017 lopulla Puolustusvoimien pääesikunnan apulaistiedustelupäällikön tehtävästä. 

Luigi Rebuffi on ECSOn (European Cyber Security Organisation) pääsihteeri ja EOSn (European Organisation for Security) perustaja ja vanhempi neuvonantaja.  Rebuffi on toiminut myös Euroopan komission turvallisuustutkimuksen neuvonantajana ja Ranskan kansallisen tutkimuslaitoksen turvallisuusalan ohjausryhmän puheenjohtajana.

Muita puhujia edellä mainittujen lisäksi ovat myös Mikael Krogerus, Grant Waterfall, Antti Pelttari, Jose Ahonen sekä Mikko Heiskanen.

Cyber Security Nordic -messujen ohjelma ja puhujaesittelyt kokonaisuudessaan on julkaistu tapahtuman nettisivuilla https://cybersecuritynordic.messukeskus.com.

Cyber Security Nordic esittelee kyberturvallisuuden uusimpia ratkaisuja toimitusjohtajille, liiketoimintapäättäjille, asiantuntijoille sekä kansainvälisille kävijöille Messukeskuksessa Helsingissä 10.–11.10.2018.


Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

#cybersecuritynordic2018

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone.

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com.  

Avainsanat

Kuvat

Messukeskuksessa Helsingissä lokakuussa järjestettävän Cyber Security Nordic -tapahtuman puhujat edustavat alan huippuosaamista.
Messukeskuksessa Helsingissä lokakuussa järjestettävän Cyber Security Nordic -tapahtuman puhujat edustavat alan huippuosaamista.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

ELO-säätiö ja Messukeskus tiivistävät yhteistyötään16.8.2018 14:00Tiedote

Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö ELO-säätiö ja Messukeskus tiivistävät yhteistyötään. Uusi yhteistyösopimus kattaa vuodet 2019-2022, joiden aikana Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -suomenmestaruuskilpailut sekä Suomen Bocuse d’Or karsintakilpailut kilpaillaan Messukeskuksessa. Pitkän tähtäimen tavoitteena on saada Bocuse d’Or Europe 2022 -kokkikilpailu Suomeen ja pidettäväksi Messukeskuksessa.

Kuka ansaitsee Rakkaudesta kirjaan -tunnustuksen vuonna 2018?2.8.2018 12:10Tiedote

Helsingin Kirjamessuilla jaetaan vuosittain Rakkaudesta kirjaan -tunnustuspalkinto lukemisharrastuksen hyväksi tehdystä tärkeästä työstä. Palkinnon saaja voi olla yksityishenkilö tai yhteisö, joka on pitkään ja ansiokkaasti edistänyt lukemisharrastuksen ja kirjallisuuden asemaa tai muuten omalla toiminnallaan tehnyt kirjallisuutta tunnetuksi. Tunnustuksen saaja julkistetaan Helsingin Kirjamessujen avajaisissa 25.10.2018 nyt jo 18. kerran.

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme