Messukeskus

Kyberturvallisuuden huippunimet Messukeskuksessa syksyllä

Jaa

Kyberturvallisuusalan messutapahtuma Cyber Security Nordic järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 10.–11.10.2018. Tapahtuman ohjelma koostuu kyberturvallisuuden kansainvälisistä ja suomalaisista huippupuhujista. Heidän puheenvuoronsa käsittelevät sekä kyberalan liiketoimintamahdollisuuksia että kyberturvallisuuden merkitystä laajemmin yhteiskunnallisella tasolla.

Messukeskuksessa Helsingissä lokakuussa järjestettävän Cyber Security Nordic -tapahtuman puhujat edustavat alan huippuosaamista.
Messukeskuksessa Helsingissä lokakuussa järjestettävän Cyber Security Nordic -tapahtuman puhujat edustavat alan huippuosaamista.

Tapahtuman puhujilla on kokemusta akateemisesta tutkimuksesta, kansallisen puolustuksen saralta sekä yritys- ja järjestömaailmasta:

Ira A. Hunt jäi eläkkeelle vuonna 2013 Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:sta, jossa hän toimi 28 vuoden erilaisissa tehtävissä. Ennen eläkkeelle jäämistään hän työskenteli CIA:n teknologiajohtajana (CTO). Nykyään Hunt toimii Accenturen Yhdysvaltojen valtion virastoille palveluja tarjoavan tytäryrityksen toimitusjohtajana ja kyberasioista vastaavana johtajana. Huntilla on myös oma yritys, joka tarjoaa data-analytiikkaan ja kyberturvallisuuteen liittyviä palveluita.  

Bruce Schneier on kansainvälisesti tunnettu turvallisuusteknologian asiantuntija. Hän on kirjoittanut 14 kirjaa sekä satoja lehtijuttuja ja akateemisia artikkeleita. Schneier on Harvardin yliopiston tutkija ja luennoitsija sekä hallituksen jäsen useissa kyberturvallisuusalan organisaatioissa.

Rami Efrati on kyberteknologian strategisten menetelmien asiantuntija. Hän on toiminut Israelin kansallisen kyberturvallisuusorganisaation johtajana sekä palvellut Israelin puolustusvoimissa yli 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä Efrati on mukana kansainvälisen terrorisminvastaisen instituutin (International Institute for Counter-Terrorism, ICT) toiminnassa.

Adam Segal onturvallisuuskysymysten ja teknologian kehityksen sekä Kiinan ja sisä- ja ulkopolitiikan asiantuntija.Hänen kirjoituksiaan on julkaistu useissa lehdissä, joihin kuuluvat mm. New York Times, Financial Times ja Foreign Affairs.

Jarmo Limnéll on kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa sekä apulaisprofessori Jyväskylän yliopistossa, Tampereen teknillisessä yliopistossa ja Maanpuolustuskorkeakoulussa. Hän on työskennellyt turvallisuuskysymysten parissa yli 20 vuoden ajan ja julkaissut useita kirjoituksia aiheesta.

Martti J Kari on tutkija ja opettaja Jyväskylän yliopistossa. Hänen väitöskirjansa käsittelee Venäjään liittyvien kyberturvallisuusuhkien havainnointia. Eversti evp. Kari jäi eläkkeelle vuoden 2017 lopulla Puolustusvoimien pääesikunnan apulaistiedustelupäällikön tehtävästä. 

Luigi Rebuffi on ECSOn (European Cyber Security Organisation) pääsihteeri ja EOSn (European Organisation for Security) perustaja ja vanhempi neuvonantaja.  Rebuffi on toiminut myös Euroopan komission turvallisuustutkimuksen neuvonantajana ja Ranskan kansallisen tutkimuslaitoksen turvallisuusalan ohjausryhmän puheenjohtajana.

Muita puhujia edellä mainittujen lisäksi ovat myös Mikael Krogerus, Grant Waterfall, Antti Pelttari, Jose Ahonen sekä Mikko Heiskanen.

Cyber Security Nordic -messujen ohjelma ja puhujaesittelyt kokonaisuudessaan on julkaistu tapahtuman nettisivuilla https://cybersecuritynordic.messukeskus.com.

Cyber Security Nordic esittelee kyberturvallisuuden uusimpia ratkaisuja toimitusjohtajille, liiketoimintapäättäjille, asiantuntijoille sekä kansainvälisille kävijöille Messukeskuksessa Helsingissä 10.–11.10.2018.


Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

#cybersecuritynordic2018

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone.

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com.  

Avainsanat

Kuvat

Messukeskuksessa Helsingissä lokakuussa järjestettävän Cyber Security Nordic -tapahtuman puhujat edustavat alan huippuosaamista.
Messukeskuksessa Helsingissä lokakuussa järjestettävän Cyber Security Nordic -tapahtuman puhujat edustavat alan huippuosaamista.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP-messut täyttää motoristin viikonlopun22.1.2019 10:58Tiedote

MP 19 -moottoripyörämessut esittelee uudet moottoripyörät ja järjestää motoristeille ohjelmaa 1. – 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuilla esitellään kaikki 2019 uutuusmallit. Koeajoaikoja on varattuna entistä enemmän Euroopan pisimmällä asfaltoidulla koeajoradalla. Ensimmäistä kertaa vietetään MP häitä ja valitaan MP Starsit. Messuilla kruunataan Miss MP19 ja palkitaan Petrol Circus Custom Bike Show'n parhaat pyörät. Ohjelmassa on matkakertomuksia, stunt-ajoa sekä nuorille suunnattu sunnuntai, jolloin koeajot ajetaan mopoilla ja kevytmoottoripyörillä.

Teknologiaa ei ole ilman ihmistä – Teknologia 19 -messujen teema nostaa esille ihmisen ja vastuullisuuden merkityksen teknologian eri aloilla  22.1.2019 10:21Tiedote

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 19 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä ensi marraskuussa. Tapahtuman teemana on Ihminen, vastuullisuus ja teknologia, ja se nostaa esille ihmisen tekemän työn ja älyn merkitystä sekä erilaisia vastuullisuus- ja ympäristönäkökulmia tulevaisuuden teknologioiden kehittämisessä.

MP 19 -messujen media-aika 1.2.2019 klo 8.30-10.0021.1.2019 14:25Kutsu

Tervetuloa MP 19 -messujen media-aikaan Messukeskukseen Helsinkiin kuulemaan, mitä uutta MP-messut tarjoaa ja miten alalla menee. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen pääsette tutustumaan kuumimpiin uutuusmoottoripyöriin messuosastoille. Meillä on hyviä uutisia: Moottoripyörien myynti on 2018 noussut pitkästä aikaan. MP Stars -hanke jakaa tukea kilpamoottoripyöräilylle 170 000 arvosta ja MP- messuilla on mukana kaikki moottoripyöräuutuudet!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme