Messukeskus

Lääkäri & Kongressi -palkinto nostaa esiin ansiokkaan työn kansainvälisten kongressien kotiuttamisessa

Jaa

Lääkäri & Kongressi -palkinto jaetaan lääkärille, joka on tuonut menestyksekkäästi oman alansa kongressin Suomeen. Palkinnonsaaja julkistetaan tammikuussa Lääkäripäivien aikana. Nyt toista kertaa jaettava palkinto on suuruudeltaan 5000 euroa ja sen rahoittaa Suomen Messusäätiö.

Lääketieteen alan kongressien kotiuttamisen ohella palkintoperusteena voi olla myös menestyksekäs taustatyö kongressin hakemisessa tai muu myönteinen vaikuttaminen Suomen rooliin kansainvälisesti. Palkinnonsaajan valitsee lääketieteen ja tapahtuma-alan ammattilaisista koostuva valtuuskunta.

Kansainväliset kongressit tuovat alan päättäjät, asiantuntijat ja uusimmat innovaatiot Suomeen. Kongressi on aina merkittävä tulonlähde järjestämispaikkakunnalleen, ja siksi kilpailu kongressien järjestämisestä on kovaa. Messukeskus tekee kongressihankinnassa tiivistä yhteistyötä alan yritysten, tiedeyhteisöjen ja ammattilaisten sekä Helsingin kaupungin kanssa.

– Lääketieteen kongressin kotiuttaminen Suomeen edellyttää lähes poikkeuksetta sitoutunutta ja osaavaa lääkäri-tutkijaa, joka työskentelee hankkeen hyväksi oman päivätyönsä ohella. Tätä ansiokasta työtä Messusäätiö haluaa palkita, kertoo Messukeskuksen kongressipäällikkö Paula Blomster.

Messukeskus järjestää tai isännöi vuosittain noin tuhatta kokousta ja kongressia ja on tullut tunnetuksi erityisesti suurista kansainvälisistä tiede- ja järjestökongresseistaan, joissa osallistujamäärät nousevat useisiin tuhansiin.

Lääkäri & Kongressi -palkintohakemuksia voi jättää 22.12.2021 saakka osoitteessa https://messukeskus.com/laakari-kongressi-palkinto/. Valinta tehdään vuodenvaihteessa, ja palkinto jaetaan Lääkäripäivien aikana Messukeskuksessa.

Lääkäri & Kongressi -palkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2020 ja silloin tunnustuksen saivat KT, professori Antti Lauerma ja professori, lastenallergologi Mika Mäkelä EAACI 2017 -kongressin tuomisesta Suomeen. Kongressiin osallistui yli 8000 delegaattia sadasta maasta.

Suomen Messusäätiö jakaa vuosittain noin 400 000 euron arvosta palkintoja, stipendejä ja apurahoja. Lääkäri & Kongressi -palkinnon ohella Messusäätiö rahoittaa mm. Vuoden Tiedekongressivaikuttaja -palkinnon, Kaj Franck -muotoilupalkinnon, Habitare-suunnittelukilpailun palkinnon, Rakkaudesta kirjaan -palkinnon ja Vuoden nuori suunnittelija -palkinnon. www.messusäätiö.fi, #messusäätiö

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus Helsinki, kongressipäällikkö Paula Blomster, 040 456 6066, paula.blomster@messukeskus.com, kongressipäällikkö Kaiju Pitkänen, 040 358 1718, kaiju.pitkanen@messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Caravan 2022 -messut esittelee trendikkäitä menopelejä3.12.2021 08:53:32 EET | Tiedote

Helsingin Caravan 2022 -messuilla esitellään uudet matkailuautot ja -vaunut. Samaan aikaan järjestettävillä Matkamessuilla pääsee tutustumaan kotimaan ja ulkomaiden kohteisiin ja tekemään matkasuunnitelmia. Ajoneuvomatkailun suosio on kasvanut huimasti viime vuosina. Tämä näkyy myös Caravan-messuilla, jossa tarjotaan tietoa ja tarinoita sekä kokeneille ajoneuvomatkailijoille, että vasta-alkajille. Caravan-messut järjestetään 21.–23.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattu kilpailu käynnistyi26.11.2021 14:03:33 EET | Tiedote

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattuun kilpailuun voi nyt ilmoittautua. Kilpailu nostaa esiin uusia ja merkittäviä ratkaisuja metsäbiotalouden alalta ja voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön rahoittamalla 5000 euron PulPaper Awardilla. Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kansainvälinen PulPaper 2022 rakentaa huomisen biotaloutta25.11.2021 10:07:12 EET | Tiedote

Metsäteollisuuden PulPaper 2022 -tapahtuman teemana on Building tomorrow’ bioeconomy. Alan ammattilaisille veloituksettomassa PulPaper-tapahtumassa järjestetään yritysten puheenvuoroja Future Squarella sekä PulPaper Conference ja Business Forum, jotka molemmat ovat maksullisia tilaisuuksia. Näyttelyalueella metsäteollisuuden yritykset kohtaavat asiakkaitaan ja esittelevät tuotteitaan. PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Yhteisöllisyyttä ja osallisuutta edistäneitä lukiolaisia palkittiin Studia-messuilla23.11.2021 13:00:00 EET | Tiedote

Tänään avautuneilla Studia-messuilla jaettiin stipendejä aktiivisille ja ansioituneille lukiolaisille, jotka ovat tehneet huomattavaa työtä koulunsa toiminnan edistämiseksi. 1000 euron arvoiset stipendit menivät Helsinkiin, Loimaalle, Mäntsälään ja Turkuun. Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.–24.11.2021.

MP Pää pyörällä -podcastin rinnalle uusi ohjelma19.11.2021 15:15:00 EET | Tiedote

MP-moottoripyörämessut tukee vahvasti moottoripyörätoimialaa. Tänä vuonna on julkaistu MP-messujen verkkosivuilla ja somessa kymmenkunta MP Pää pyörällä -podcastia moottoripyöräilystä. Podcastien vetäjä, mp-alan moniottelija ja MP-messuista vastaava Niko Kantola isännöi myös uutta MP Pää pyörällä -ajankohtaisohjelmaa, jossa käydään läpi toimialan tärkeimpiä kuulumisia, uutuuksia ja tapahtumia. Ensimmäinen osa on julkaistu ja sen voi katsoa: https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-ajankohtaisohjelma/.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme