Osuuskauppa Hämeenmaa

Lahden Seurahuone tarjoaa turvallisemman hotellivierailun

Jaa

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone investoi uusien hotellihuoneiden lisäksi myös uudenlaiseen puhtauteen ja turvalliseen hotelliasiointiin. Virusten ja bakteerien leviämistä kosketuspinnoilta ehkäistään huolellisen siivouksen ja muiden toimenpiteiden lisäksi nyt myös nanoteknologiaan perustuvalla uudella suomalaisella innovaatiolla, katalyysipinnoituksella. Pintahygieniaratkaisuja tarjoavan Nanoksi Finland Oy:n pintojen katalyysikäsittely onkin ensimmäinen laatuaan, joka toteutetaan suomalaisessa hotellissa.

Nanoksi Finland Oy:n suorittamalla  katalyysipinnoituksella voidaan vähentää koronaviruksen sekä muiden mikrobien leviämistä työpaikoilla ja julkisissa tiloissa. Yksi viruksen leviämisreiteistä tapahtuu pintojen kautta esimerkiksi ovenkahvoista, pöydistä, tuolien käsinojista, kaiteista ja lähes kaikkialta minne ihminen koskee. Fotokalyyttinen Nanoksi-pinnoite muodostuu titaanioksidista, joka kemiallisen reaktion seurauksena luo käsiteltävälle pinnalle kestävän ja ihmisille sekä ympäristölle täysin vaarattoman, näkymättömän ja myrkyttömän kalvon. 

Nanoksin katalyysipinnoitusta on jo käytetty Suomessa useissa kohteissa, kuten sairaaloissa, hoivakodeissa ja kouluissa. Pinnoituksesta saadut kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia. Pinnoite vaikuttaa pinnoilla yli vuoden, mutta noin vuosi pinnoituksen jälkeen testauksilla varmistetaan, että pinnoite toimii vielä sillä tavalla kuin sen tulee toimia. Mittausten mukaan katalyysipinnoitteella päästään puhtaudessa samalle tasolle kuin leikkaussaleissa.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone on ensimmäinen suomalainen hotelli, joka on ottanut katalyysipinnoituksen käyttöön. Seurahuoneella  pinnoitustoimenpide on juuri tehty, kertoo hotellijohtaja Marika Haavisto. Käsittely toteutettiin eniten käytössä oleville pinnoille, kuten kaiteille, eniten käytetyille ovenkahvoille sekä ravintolatilojen tuoleille ja pöydille.

- Tärkeä tehtävämme on varmistaa, että hotellimme on mahdollisimman turvallinen sekä asiakkaillemme että henkilökunnalle, painottaa Haavisto. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Hotellijohtaja Marika Haavisto, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, 050 388 3393
Mika Lind, Head of Development, Nanoksi Finland Oy, 044 2450521

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 900 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme