Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL rySähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry

Lahjavinkki: sähköasentajan käynti

Jaa

Häiritseekö rikkinäinen pistorasia tai särisevä valokytkin? Onko toiveissa valaistuksen automaattinen ohjaus tai tv-nurkkaus ilman jatkojohtovyyhtiä? Onko pihalla pimeää?

Pihan valaistus lisää viihtyisyyttä ja turvallisuutta.
Pihan valaistus lisää viihtyisyyttä ja turvallisuutta.


Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL antaa kodin toimivuutta ja sähköturvallisuutta kohentavan lahjavinkin: sähköasentajan käynti! 

Tällä voi osoittaa aitoa välittämistä huolehtimalla omien läheisten hyvinvoinnista. Osaava, pätevyydet ja oikeudet omaava sähköurakoitsija ratkaisee ongelmat ja toteuttaa haaveet. 

www.löydäsähkömies.fi -verkkosivulta voi hakea lahjan saajan asuinpaikan lähistöllä toimivan sähköasennusyrityksen, joka myy lahjakortteja. Lahjakortti käy ao. yritykseen maksuvälineeksi sähköasennustyöhön tarvikkeineen tai kodin sähköistyksen kuntokartoitukseen.

Löydä sähkömies –palvelussa mukana olevat sähköasennusyritykset ovat kaikki Sähkö- ja teleurakoitsijaliito STUL ry:n jäseniä ja mukana Luotettava kumppani -palvelussa.

Näiltä urakoitsijoilta saa hyviä neuvoja sähköistykseen, takuun tehdylle työlle, asianmukaiset dokumentit - kuten pöytäkirjan käyttöönottotarkastuksesta - sekä kuitin, jonka avulla voi hakea työn osuudesta verotuksessa kotitalousvähennystä.

Kuva: Anne Yrjänä
Kuva Lahja: morgueFile

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja toimitukselle Löydä sähkömies -palvelumallista: Viestintäjohtaja Paula Ihamäki, STUL ry, puh. 041 451 5482, paula.ihamaki@stul.fi

www.löydäsähkömies.fi

Kuvat

Pihan valaistus lisää viihtyisyyttä ja turvallisuutta.
Pihan valaistus lisää viihtyisyyttä ja turvallisuutta.
Lataa
Lahjaksi sähköturvallisuutta!
Lahjaksi sähköturvallisuutta!
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry
Harakantie 18 b
02601 Espoo

09 547 610http://www.stul.fi

Löydä sähkömies on sähköistysalan yhteinen verkkopalvelu, joka auttaa löytämään ammattitaitoisen sähköasentajan omalta paikkakunnalta. Tavoitteena on parantaa sähköturvallisuutta, energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme