Lapinjärven kunta

Lapinjärven kunta kilpailutti kaikki kuljetukset kilpailullisella neuvottelumenettelyllä

Jaa

Uusi kilpailutusmalli toimi paremmin kuin hyvin. Lapinjärven kunta kilpailutti kaikki kunnan kuljetukset (oppilaskuljetukset, ateriakuljetukset, asiointikuljetukset sekä vanhustenkuljetukset) kevään ja alkukesän 2018 aikana. Kilpailutus toteutettiin kilpailullisella neuvottelumenettelyllä, joka on harvemmin käytetty kilpailutusmenettely. Menettely voidaan valita, jos hankintaan kuuluu suunnittelua tai innovatiivisia ratkaisuja tai jos hankintayksikön tarpeita ei voida täyttää olemassa olevia ratkaisuja mukauttamatta.

Lapinjärven kunta kilpailutti koulukyydit yhdessä kaikkien muiden kunnan kyytien kanssa.
Lapinjärven kunta kilpailutti koulukyydit yhdessä kaikkien muiden kunnan kyytien kanssa.

Kuljetuksia toteuttamaan valittiin lapinjärveläisten taksiautoilijoiden yhteenliittymä. Kunnanjohtaja Tiina Heikka on tyytyväinen toteutettuun kilpailutukseen.


- Kilpailullisella neuvottelumenettelyllä saatiin hyvä lopputulos kunnan kannalta. Kuljetusten hinta on tiedossa seuraaville vuosille, joka helpottaa myös talousarvion laadintaa, Heikka sanoo.


Uudenlaista menettelyä haluttiin käyttää, sillä toiveena oli yhdistellä nykyisiä kuljetuksia taloudellisesti ja toiminnallisesti järkevällä tavalla. Neuvottelumenettelyyn ilmoittautuneiden yrittäjien kanssa pidettiin kaksi neuvottelua, joissa keskusteltiin kuljetuksista. Neuvotteluissa käytiin läpi kuljetusetäisyyksiä ja kuljetettavia määriä sekä niitä asioita, jotka ovat muokattavissa, kuten asiointikuljetusten aikataulut. Neuvottelujen kuluessa kuljetusyrittäjät saivat esittää omia näkemyksiään, jotka huomioitiin varsinaisen tarjouspyynnön laadinnassa. Neuvottelussa oli mukana seitsemän yritystä.


Sopimuksen kesto on kolme vuotta. Lisäksi sopimukseen sisältyy kahden vuoden optio, vuosi kerrallaan. Hinnasta voidaan neuvotella sopimuksen kuluessa, mikäli kuljetustarpeessa tapahtuu eli 10 % muutos.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lapinjärven kunta kilpailutti koulukyydit yhdessä kaikkien muiden kunnan kyytien kanssa.
Lapinjärven kunta kilpailutti koulukyydit yhdessä kaikkien muiden kunnan kyytien kanssa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Lapinjärven kunta
Lapinjärven kunta
Lapinjärventie 20
07800 LAPINJÄRVI

019 510 860http://www.lapinjarvi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapinjärven kunta

I Lappträsk inleds ett pilotprojekt där näringsämnen från dikesvatten binds med hjälp återvinningsmaterial21.8.2018 07:00:00Tiedote

I utfallsdiket från avloppsreningsverket i Kapellby i Lappträsk installeras fredagen den 24.8.2018 en re-ningsbehållare som har konstruerats till att samla näringsämnen i dikesvatten och där det uppsamlande ämnet är bitar som klippts från bilringar. Syftet med pilotprojektet är att testa reningsbehållarens funktion att binda och kapa näringsämnen. Samtidigt kan man minska på näringsbelastningen i Tessjö å.

Lapinjärven kunnan Eskola-hanke etenee: Mobiilikoulu luo uusia mahdollisuuksia perusopetuksen järjestämiseen etäisyyksien päästä9.8.2018 14:50:39Tiedote

Lapinjärven kunnan Eskola-hanke käynnistyy syksyllä 2018, kun ensimmäinen luokallinen oppilaita aloittaa koulunkäyntinsä Kannuksen kaupungin alueella sijaitsevassa Eskolan opetuspisteessä. Kannuksen kaupunki ja Lapinjärvi ovat sopineet kokeilusta, joka kestää enintään kolme lukuvuotta. Oppilaat tulevat Kannuksen kaupungin, Sievin kunnan ja Kalajoen kaupungin alueelta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme