Lapinjärven kunta

Lapinjärven kunta kilpailutti kaikki kuljetukset kilpailullisella neuvottelumenettelyllä

Jaa

Uusi kilpailutusmalli toimi paremmin kuin hyvin. Lapinjärven kunta kilpailutti kaikki kunnan kuljetukset (oppilaskuljetukset, ateriakuljetukset, asiointikuljetukset sekä vanhustenkuljetukset) kevään ja alkukesän 2018 aikana. Kilpailutus toteutettiin kilpailullisella neuvottelumenettelyllä, joka on harvemmin käytetty kilpailutusmenettely. Menettely voidaan valita, jos hankintaan kuuluu suunnittelua tai innovatiivisia ratkaisuja tai jos hankintayksikön tarpeita ei voida täyttää olemassa olevia ratkaisuja mukauttamatta.

Lapinjärven kunta kilpailutti koulukyydit yhdessä kaikkien muiden kunnan kyytien kanssa.
Lapinjärven kunta kilpailutti koulukyydit yhdessä kaikkien muiden kunnan kyytien kanssa.

Kuljetuksia toteuttamaan valittiin lapinjärveläisten taksiautoilijoiden yhteenliittymä. Kunnanjohtaja Tiina Heikka on tyytyväinen toteutettuun kilpailutukseen.


- Kilpailullisella neuvottelumenettelyllä saatiin hyvä lopputulos kunnan kannalta. Kuljetusten hinta on tiedossa seuraaville vuosille, joka helpottaa myös talousarvion laadintaa, Heikka sanoo.


Uudenlaista menettelyä haluttiin käyttää, sillä toiveena oli yhdistellä nykyisiä kuljetuksia taloudellisesti ja toiminnallisesti järkevällä tavalla. Neuvottelumenettelyyn ilmoittautuneiden yrittäjien kanssa pidettiin kaksi neuvottelua, joissa keskusteltiin kuljetuksista. Neuvotteluissa käytiin läpi kuljetusetäisyyksiä ja kuljetettavia määriä sekä niitä asioita, jotka ovat muokattavissa, kuten asiointikuljetusten aikataulut. Neuvottelujen kuluessa kuljetusyrittäjät saivat esittää omia näkemyksiään, jotka huomioitiin varsinaisen tarjouspyynnön laadinnassa. Neuvottelussa oli mukana seitsemän yritystä.


Sopimuksen kesto on kolme vuotta. Lisäksi sopimukseen sisältyy kahden vuoden optio, vuosi kerrallaan. Hinnasta voidaan neuvotella sopimuksen kuluessa, mikäli kuljetustarpeessa tapahtuu eli 10 % muutos.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lapinjärven kunta kilpailutti koulukyydit yhdessä kaikkien muiden kunnan kyytien kanssa.
Lapinjärven kunta kilpailutti koulukyydit yhdessä kaikkien muiden kunnan kyytien kanssa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Lapinjärven kunta
Lapinjärven kunta
Lapinjärventie 20
07800 LAPINJÄRVI

019 510 860http://www.lapinjarvi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapinjärven kunta

Yhteisöllistä asumista Husulanmäellä- Rakentajia haetaan uudelle asuinalueelle itäiselle Uudellemaalle19.7.2018 09:00Tiedote

Aktiivinen Lapinjärven kunta itäisellä Uudellamaalla kaavoittaa parhaillaan uutta yhteisöllistä asuinaluetta Husulanmäkeä. Tulevia rakentajia eli alueen uusia asukkaita etsitään jo kaavoitusvaiheessa, jotta asukkailla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan uuden asuinalueensa kaavaan. Nykyaikaisen perinnepuurakentamisen alueen ympäristö ja yhteisöllisyys tekevät alueesta poikkeuksellisen.

Hyvää elämää omassa talossa kirkonkylän keskellä - Ensimmäiset Lapinjärvitalot valmistuvat tänä vuonna9.7.2018 08:00Tiedote

Itäuusmaalainen Lapinjärven kunta on kehittänyt ikääntyneiden asumiseen oman talotyypin ja aikoo rakennuttaa ensimmäiset neljä taloa vuoden 2018 aikana. Talotyypin ideasuunnitelmat syntyivät vuoden 2017 aikana yhteistyössä Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) ja Aalto-yliopiston Sotera-instituutin sekä Arkkitehtuurin laitoksen kanssa. Rakentajakumppaniksi valikoitui keväällä kouvolalainen yritys Elementit-E, jonka kanssa suunnitelmia kehitellään eteenpäin. Hankkeessa ovat olleet tai ovat mukana myös Työterveyslaitos, Muistiliitto ja Lapinjärven vuokrataloyhtiö Labyrintti. Lapinjärvitalon ohessa Lapinjärven kirkonkylästä kehitetään muistiystävällistä taajamaa Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittamassa kärkihankkeessa, joka jatkuu marraskuun 2018 loppuun.

Pienillä muutoksilla iso muutos kuntalaisten arkeen - Lapinjärven kunta kuuli liikuntapajaan osallistuneiden toiveen4.7.2018 13:00Tiedote

Lapinjärven kunnan tekninen toimi ja sivistystoimi järjestivät keväällä kaikille avoimen liikuntapajan, jossa kuultiin kuntalaisten toiveita liikuntapaikkojen suhteen. Liikuntapajassa tuli esiin muun muassa, ettei urheilukentän välineitä, kuten aitoja tai kuulia, voi käyttää omatoimisesti, koska kentällä ei ole työntekijää koko ajan paikalla. Lisäksi teknisen toimen vakituisten työntekijöiden työaika päättyy yleensä jo 15:30.

Lapinjärven liikennekoklaamossa pureuduttiin liikkumisen ongelmiin29.6.2018 08:00Tiedote

Edelläkävijäkunnassa käydään nopeilla kokeiluilla kiinni arjen haasteisiin Heikkenevä joukkoliikenne on aiheuttanut huolia itäuusmaalaisessa Lapinjärven kunnassa. Kunta päätti tarttua haasteeseen ihmislähtöisesti. Lapinjärven kunta toteutti alkukesästä liikennekoklaamon, jossa pohdittiin Lapinjärven kunnan alueen suurimpia liikkumisen ongelmia ja tarpeita. Koklaamoon kutsuttiin taksiyrittäjä sekä edustajia järjestöistä ja kuntalaisista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme