Rakennusliike Lapti Oy

Lapti sai valmiiksi Kotikatu365 Hatsalan palvelutilakokonaisuuden Kuopiossa

Jaa
Kuopion Kuntolaaksoon rakentuvaan Kotikatu365 Hatsalan asuin- ja palvelukortteliin on valmistunut palvelukeskus. Rakennusliike Lapti Oy rakensi palvelutilakokonaisuuden projektinjohtourakkana COR Groupiin kuuluvalle Health City Finland Oy:lle.

Palvelutilakokonaisuuden rakentaminen aloitettiin kesällä 2021, ja siihen kuuluu 6-ryhmäinen päiväkoti sekä 88 palveluasuntoa. Lapti rakentaa samaan kortteliin myös 5-kerroksista pysäköintilaitosta, johon tulee 433 autopaikkaa ja 270-paikkainen polkupyörävarasto sekä ulkoilualue alueen asukkaiden käyttöön. Pysäköintihalli ja ulkoilualue valmistuvat heinäkuussa 2023.

”Olemme vahva palvelutila- ja asuntorakentaja, mikä näkyy laadukkaana ja toimivana palvelukokonaisuutena, vaikka koko rakentamisen ajan maailmantilanne oli haastava. Teimme valmistuneen kokonaisuuden eteen aidosti hyvää yhteistyötä ja jatkamme korttelin pysäköintilaitoksen rakentamista samalla mallilla”, kertoo Laptin Itä-Suomen aluejohtaja Risto Pekkarinen.

Johtaja Jari Lappalainen COR-kiinteistötiimistä vahvistaa yhteistyön Laptin kanssa sujuneen mallikkaasti.

”Nyt valmistuneet laadukkaat tilat mahdollistavat osaltaan lähipalveluiden tarjoamisen Kotikatu365 Hatsalan asuin- ja palvelukorttelin eri-ikäisille asukkaille. Vapaarahoitteisessa RS-kohteessamme asuntokauppa on käynyt hyvin, mikä osoittaa Kuntolaakson alueesta tulevan kiinnostava asuinalue kaikenikäisille kuopiolaisille”, Lappalainen linjaa.

Health City Finland rakennuttaa lähivuosina kortteliin kaikkiaan 500–600 modernia kerrostalokotia yksiöistä neliöihin sekä asukkaiden käyttöön laajat, noin 600 neliön yhteistilat. Ensimmäiset asuinkerrostalot ja yhteistilat valmistuvat elokuussa 2023. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Risto Pekkarinen, aluejohtaja, Rakennusliike Lapti Oy, p. 040 134 5244, risto.pekkarinen@lapti.fi
Jari Lappalainen, johtaja, COR-kiinteistötiimi, p. 040-839 1688, jari.lappalainen@corgroup.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Rakennusliike Lapti Oy
Rakennusliike Lapti Oy
Äyritie 8 B
01510 VANTAA

020 785 5500http://www.lapti.fi

Lapti lyhyesti

Lapti on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden liike- ja toimitilojen, koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen sekä päivähoito- ja hoivakiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Rakennusliike Lapti -konsernin palveluksessa oli tilikauden päättyessä noin 570 henkilöä. www.lapti.fi

Rakennamme huolella hyvän elämän puitteet.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliike Lapti Oy

Alajärvelle nousee ikäihmisten palvelutalo vastaamaan alueen palvelupaikkatarpeeseen13.3.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Alajärvelle Etelä-Pohjanmaalla nousee uusi ikäihmisten 46-paikkainen palvelutalo vastaamaan alueen palvelupaikkatarpeeseen. Suomen Hoiva ja Asunto Oy:n omistukseen tulevan palvelutalon suunnittelusta ja rakentamisesta vastaa Rakennusliike Lapti Oy. Palveluntuottajana ja vuokralaisena tulee toimimaan Attendo Oy. Palvelutalon rakentaminen alkaa maanrakennustöillä maaliskuussa 2023, ja talo valmistuu huhtikuussa 2024.

Laptin tulostiedote 2022: Voitollinen tulos ja vahva tilauskanta17.2.2023 09:30:00 EET | Tiedote

Rakennusliike Lapti Oy teki vuonna 2022 voitollisen tuloksen ja rakensi vahvan tilauskannan poikkeuksellisessa liiketoimintaympäristössä. Strategiansa mukaisesti Lapti panostaa monipuoliseen rakentamiseen kasvukeskuksissa. Vuoden 2022 aikana Lapti myi 583 RS-asuntoa Suomen eri kasvukeskuksissa ja nousi koko maassa kolmanneksi suurimmaksi RS-asuntojen myyjäksi. Lisäksi Lapti vahvisti tilauskantaansa muulla urakoinnilla. Pitkäjänteinen työturvallisuuden kehittäminen toi jälleen positiivisia tuloksia: Lapti onnistui parantamaan edelleen edellisvuotista alhaista tapaturmataajuutta 5,79 tapaturmaan miljoonaa työtuntia kohden.

Neljä kerrostaloa ja K-Supermarket uudistavat Siilinjärven linja-autoaseman seudun lähivuosina2.1.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Siilinjärven linja-autoaseman seutu tulee muuttumaan lähivuosina, kun aseman viereiselle parkkialueelle nousee neljä kerrostaloa ja K-Supermarket. Rakennusliike Lapti Oy on solminut esisopimuksen kerrostalotonttien hankinnasta Siilin Rauta Oy:n kanssa ja aiesopimuksen viereiselle tontille rakennettavasta K-Supermarketista Kesko Oyj:n kanssa. Rakennustöiden on tarkoitus alkaa syksyllä 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme