LapWall Oyj

LapWall Oyj:n toimitusjohtaja Jarmo Pekkarinen myi osakkeita hallituksen jäsenen Matti Hällille

Jaa

LapWall Oyj:n toimitusjohtaja Jarmo Pekkarinen myi yhtiön osakkeita 12.12.2022 LapWall Oyj:n hallituksen jäsen Matti Hällille. Jarmo Pekkarisen omistus ennen osakemyyntiä oli noin 23,5 prosenttia yhtiön kaikista liikkeeseen lasketuista osakkeista. Pekkarisen omistus tehtyjen osakemyyntien jälkeen on noin 19 prosenttia. Pekkarinen myi yhteensä 637 028 yhtiön osaketta.

Osakemyynnit toteutettiin Danske Bankin välittämässä kahdessa blokkikaupassa maanantaina 12.12.2022 kurssilla 3,00 euroa/osake. Osakemyynnin jälkeen Matti Häll omistaa suoraan ja omistamansa yhtiön Alquila Oy:n kautta yhteensä 892 891 yhtiön osaketta, mikä on noin 6,3 prosenttia yhtiön kaikista liikkeeseen lasketuista osakkeista.

”Hallituksen jäsen Matti Häll halusi lisätä omistustaan yhtiössä, joten toteutimme tämän kaupan. LapWallin osake kiinnostaa entistä enemmän sijoittajia ja uskon, että tehty osakekauppa edistää omistajakunnan rakenteen kehitystä ja parantaa yhtiön osakkeen likviditeettiä. Olen toteutetun kaupan jälkeen yhä yhtiön suurin omistaja noin 19 prosentin osuudellani”, Pekkarinen kommentoi osakemyyntejään.

Lisätietoja osakemyynneistä on saatavilla yhtiön 19.12.2022 julkistamasta Johdon liiketoimet -yhtiötiedotteesta.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

LapWall Oyj
LapWall Oyj
Periojantie 3
92930 Pyhäntä

info@lapwall.fihttps://www.lapwall.fi

LapWall on suomalainen puuelementoinnin suunnannäyttäjä. LapWall on siirtänyt merkittävän osan perinteisestä rakennustyömaalla tapahtuvasta rakentamisesta tehdasolosuhteissa tapahtuvaan valmistukseen. LAPWALL LEKO® -tuotevalikoimassa on yli 50 vakiotuotetta, jotka asiakas saa toimitettuna ja asennettuna. LAPWALL LEKO® -elementointijärjestelmä lyhentää työmaan läpimenoaikaa, takaa aukottoman kuivaketjun prosessin kaikissa vaiheissa sekä pienentää ympäristölle aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä radikaalisti. Yhtiön strategiana ja tavoitteena on hiilinegatiivisen liiketoiminnan kehittäminen materiaalitehokkuuden, tuotantomenetelmien ja digitaalisuuden keinoin. Yhtiö tavoittelee merkittävää orgaanista kasvua tavoitteenaan ylläpitää vahvaa kannattavuutta pitkällä aikavälillä. LapWallin liikevaihto vuodelta 2021 oli 35,5 (2020: 31,2) miljoonaa euroa ja käyttökate (EBITDA) oli 6,1 (3,7) miljoonaa euroa.  

www.lapwall.fi/sijoittajille

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta LapWall Oyj

LapWall Oyj:n tilinpäätöstiedotteen julkaiseminen ja kutsu webcastiin 7.2.202330.1.2023 14:00:00 EET | Tiedote

LapWall Oyj julkaisee tilinpäätöstiedotteen vuodelta 2022 tiistaina 7.2.2023 klo 9.00. Yhtiön toimitusjohtaja Jarmo Pekkarinen ja talousjohtaja Tuomo Riihonen esittelevät katsauksen pääkohdat analyytikoille, sijoittajille ja lehdistölle suorassa webcast-lähetyksessä 7.2.2023 klo 10.00. Webcast-lähetykseen pääsee ilmoittautumalla alla olevasta linkistä. https://lapwall.videosync.fi/tilinpaatostiedote_2022 Puolivuosikatsaus on saatavilla julkaisun jälkeen yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://lapwall.fi/sijoittajille/tiedotteet/ Webcastin tallenne on saatavilla myöhemmin yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://lapwall.fi/sijoittajille/raportit-ja-esitykset/

LapWall Oyj: Vetelin kattoelementtiyksikön suunniteltu investointiohjelma on valmistunut5.1.2023 13:00:00 EET | Tiedote

LapWall on saanut valmiiksi helmikuussa 2022 liiketoimintakaupassa ostetun Vetelin kattoelementtiyksikön integrointiin liittyvät investoinnit. Investointien yhteisarvo on noin 1,5 miljoonaa euroa. LapWall sai investointeihin ELY-keskuksen investointitukea yhteensä noin 0,26 miljoonaa euroa. Keväällä 2022 aloitettu investointiohjelma sisälsi tuotantoteknologiaa sekä rakennuskannan ja maa-alueiden perusparannuksia. Vetelin tehdasyksikkö siirtyi samaan aikaan myös kaukolämmön piiriin. Vetelin yksikön investointeja rahoitettiin suunnitelman mukaisesti LapWallin huhtikuun 2022 First North-listautumisannin varoista. ”Vetelin yksikön integrointi vuoden 2022 aikana osaksi LapWallin kattoelementtiliiketoimintoja toteutui onnistuneesti ja synergiahyödyt ovat pääasiassa toteutuneet etupainotteisesti. Viestimme näistä viime vuoden puolella yhtiön puolivuotis- ja Q3-liiketoimintakatsausten yhteydessä”, LapWallin talousjohtaja Tuomo Riihonen kertoo. ”Investointien jälkeen Vetelin kattoelementtiyksik

LapWall Oyj on allekirjoittanut noin 1,5 miljoonan euron sopimuksen kattoelementtiurakasta Nordec Oy:n kanssa12.12.2022 14:00:00 EET | Uutinen

LapWall Oyj ("LapWall") on allekirjoittanut noin 1,5 miljoonan euron sopimuksen Nordec Oy:n kanssa Sipoon logistiikkakeskuksen kattoelementtiurakasta. Kauppaan sisältyy kattoelementtien suunnittelu, valmistus ja asennus LAPWALL LEKO® - elementointijärjestelmän mukaisesti. Kohteen elementtisuunnittelu aloitetaan joulukuussa ja tuotanto alkaa maaliskuussa 2023. Kattoelementtien asennus käynnistyy huhtikuussa ja kohde on LapWallin osalta valmis arviolta toukokuussa. ”Tämä nyt sovittu kattoelementtiurakka lujittaa LapWallin ja Nordecin yhteistyötä entisestään ja vahvistaa LapWallin asemaa vesikattorakentajana. Sopimus on jatkoa Nordecin kanssa tehdyille logistiikkaterminaalien kattoelementtitoimituksille”, kertoo LapWallin liiketoimintajohtaja Marko Kellberg. LAPWALL LEKO® -puuelementtien toimitukseen kuuluu aina elementtisuunnittelu ja kuljetuspalvelu. Lisäksi LapWall tarjoaa puurakennesuunnittelu- ja asennuspalveluita. LAPWALL LEKO® -puuelementit ovat rakenneratkaisuiltaan vakioituja ja

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme