Aalto-yliopisto

Laura Aalto nimitetty Aalto-yliopiston viestintäjohtajaksi

Jaa
Laura Aalto siirtyy 1.8. alkaen Aalto-yliopistoon Helsingin kaupungilta, jossa hän toimii kulttuurin ja vapaa-ajan vs. toimialajohtajana.

FM Laura Aalto on nimitetty Aalto-yliopiston viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.8.2023 alkaen. Hän vastaa yliopiston sisäisen ja ulkoisen viestinnän ja markkinoinnin palveluista ja niiden kehittämisestä sekä mediasuhteista ja brändinhallinnasta.

Laura Aalto on koulutukseltaan filosofian maisteri Helsingin yliopistosta, pääaineenaan taidehistoria. Lisäksi hän on suorittanut Aalto-yliopiston Executive MBA:n sekä täydentäviä opintoja Strasbourgin, Tukholman ja Jyväskylän yliopistoissa.

Laura Aalto siirtyy Aalto-yliopistoon Helsingin kaupungilta, jossa hän toimii kulttuurin ja vapaa-ajan vs. toimialajohtajana. Tätä ennen hän on toiminut useissa viestinnän ja markkinoinnin avaintehtävissä, esimerkiksi Helsinki Marketingin toimitusjohtajana ja Kansainvälisen designsäätiön markkinointi- ja viestintäjohtajana. Kansainvälinen designsäätiö vastasi World Design Capital Helsinki 2012 -hankkeen toteutuksesta.

Laura Aalto toimii lisäksi useissa luottamustehtävissä, mm. HAM Helsingin taidemuseosäätiön hallituksen varapuheenjohtajana sekä Amos Rex -taidemuseon, Finlandia-talon ja UPM-Kymmenen Kulttuurisäätiön hallitusten jäsenenä.

Laura Aalto raportoi Aalto-yliopiston rehtorille Ilkka Niemelälle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Riitta Silvennoinen, henkilöstöjohtaja
Aalto-yliopisto
puh. 040 525 9257
riitta.silvennoinen@aalto.fi


Laura Aalto
puh. 040 507 9660

Kuvat

Laura Aalto. Kuva: Helsingin kaupunki.
Laura Aalto. Kuva: Helsingin kaupunki.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 12 000 opiskelijaa ja yli 4000 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto-yliopisto

Mediakutsu: Rakennetaan parempi yhteisö – Sosiaalisen kestävyyden symposiumi Aalto-yliopistossa 30.5.23.5.2023 14:30:00 EEST | Kutsu

Tapahtuma tarjoaa näkökulmia kestäviin yhteisöihin: Kuinka yhteisö voi rakentaa hyvinvoivaa ja kestävää työ- ja opiskeluelämää? Kuinka muutetaan johtamisen ajattelutapaa egosta kohtia ekoa? Mitä tarkoittaa sosiaalinen kestävyys korkeakoulutuksessa? Tilaisuus on englanninkielinen, ja osallistua voi joko paikan päällä tai verkon kautta. Tervetuloa!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme