MessukeskusMessukeskus

Lautasella-messujen ajankohta muuttuu

Jaa

Erityisruokavalioihin keskittyvä Lautasella-messut järjestetään seuraavan kerran keväällä 2022. Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävien messujen ajankohta on 9.–10.4.2022.

Lautasella-messut on järjestetty aiemmin kahdesti, vuosina 2018 ja 2019, ja se on kerännyt tuhansia erityisruokavalioista kiinnostuneita kävijöitä.
Lautasella-messut on järjestetty aiemmin kahdesti, vuosina 2018 ja 2019, ja se on kerännyt tuhansia erityisruokavalioista kiinnostuneita kävijöitä.

Aiemmin Lautasella-messuja kaavailtiin järjestettäväksi keväällä 2021. Koronavirustilanteen vuoksi tapahtuma siirtyy vuodella.

”Lautasella-messuja odotetaan ja tapahtuma koetaan tärkeäksi. Iso osa kävijöistä kuitenkin kuuluu koronaviruksen riskiryhmään. Yhdessä järjestäjäkumppanimme Keliakialiiton kanssa arvioimme, että ensi kevät ei vielä ole oikea aika kokoontua yhteen”, sanoo Lautasella-messuista vastaava Riikka Telin Messukeskuksesta.

Tästä syystä Lautasella 2022 -messut järjestetään seuraavan kerran Messukeskuksessa 9.–10.4.2022, samaan aikaan Kevätmessujen ja Lähiruoka & Luomu -tapahtuman kanssa.

”Lautasella-messuista on muodostunut tärkeä tapahtuma sekä erityisruokavalioita noudattaville että näytteilleasettajille. Keliakialiiton jäsenet odottavat kovasti kohtaamisia ja ostoksille pääsyä. Tapahtuman gluteenitonta aluetta ja korkeatasoisia luentoja arvostetaan”, sanoo Keliakialiiton toiminnanjohtaja Ilkka Repo.

Gluteeniton alue I love me -messuille jo lokakuussa 2021

Keliakialiitto ja Messukeskus toteuttavat 22.–24.10.2021 pidettävien I love me 2021 -messujen yhteydessä uuden I love gluten-free -alueen.

”Tämä uusi teema-alue täydentää hienolla tavalla I love me -messujen tarjontaa. Olemme iloisia siitä, että gluteenitonta ruokavaliota noudattavilla on jo ensi vuonna mahdollisuus tutustua gluteenittomiin tuotteisiin Messukeskuksessa”, sanoo Riikka Telin.

Lautasella-messut on Messukeskuksen ja Keliakialiiton järjestämä erityisruokavaliotapahtuma. Messuilla esitellään gluteenittomia, vege- ja vegaanituotteita. Tapahtumassa voi tutustua erilaisiin ruokavalioihin, seurata asiantuntijapuheenvuoroja ja kokkausnäytöksiä. Lautasella-messut on järjestetty aiemmin kahdesti, vuosina 2018 ja 2019, ja se on kerännyt tuhansia erityisruokavalioista kiinnostuneita kävijöitä.

www.lautasella.fi, #lautasella2022

Kuvia viime tapahtumasta vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus Helsinki, myyntiryhmäpäällikkö Riikka Telin, p. +358 50 380 7670, riikka.telin@messukeskus.com
Keliakialiitto, markkinoinnin ja varainhankinnan asiantuntija Marjo Jokinen, p. +358 50 556 9999, marjo.jokinen@keliakialiitto.fi

Kuvat

Lautasella-messut on järjestetty aiemmin kahdesti, vuosina 2018 ja 2019, ja se on kerännyt tuhansia erityisruokavalioista kiinnostuneita kävijöitä.
Lautasella-messut on järjestetty aiemmin kahdesti, vuosina 2018 ja 2019, ja se on kerännyt tuhansia erityisruokavalioista kiinnostuneita kävijöitä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

The Helsinki Chemicals Forum 2021 conference will be organized as a virtual event12.1.2021 09:30:00 EETPress release

The Helsinki Chemicals Forum 2021 conference will be organized as a virtual event instead of a physical one. The decision is due to the uncertainty caused by the pandemic situation and international travel restrictions, that greatly affect the possibility of international visitors to participate in the event. The Helsinki Chemicals Forum will take place on 27 and 28 April 2021 and registration for the event has started.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme