Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Lehdistökutsu: Ruotsalainen näyttelijä ja taidemaalari Mikael Persbrandt kertoo taiteestaan Hanasaaressa

Jaa

Mikael Persbrandt, yksi Ruotsin arvostetuimmista näyttelijöistä, saapuu Hanasaaren kulttuurikeskukseen 27. marraskuuta. Lehdistötilaisuudessa Persbrandt kertoo taideteoksistaan, jotka ovat näytteillä Hanasaaren galleriassa 28.11.2018-27.1.2019.

Mikael Persbrandt. Valokuva: Frankie Fouganthin.
Mikael Persbrandt. Valokuva: Frankie Fouganthin.

Into the Woods on Mikael Persbrandtin ensimmäinen näyttely Suomessa. Siihen kuuluu sekä aiemmin valmistuneita että täysin uusia töitä. Persbrandt debytoi kuvataiteilijana vuonna 2016, jolloin hänen taidettaan oli esillä taitelija Lars Lerinin taidehallissa Karlstadissa.

Aika: 27.11.2018 klo 11.00

Paikka: Hanasaaren kulttuurikeskus, Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo

Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman toivottaa tervetulleeksi jonka jälkeen Mikael Persbrandt kertoo taiteestaan.

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 26.11. klo 12.00 Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgårdille, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. 040 767 7373.

www.hanaholmen.fi   

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Mikael Persbrandt. Valokuva: Frankie Fouganthin.
Mikael Persbrandt. Valokuva: Frankie Fouganthin.
Lataa
Into the Woods. Valokuva: Mikael Persbrandt.
Into the Woods. Valokuva: Mikael Persbrandt.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme