Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Lehdistökutsu: Suomen ja Ruotsin Eurooppa-ministerit tapaavat Hanasaaressa

Jaa

Hanasaaren kulttuurikeskus järjestää 7.10.2019 poliitikkodialogin Suomen Eurooppa-ministerin Tytti Tuppuraisen ja Ruotsin EU-ministerin Hans Dahlgrenin kesken.

Keskustelu, jota johtaa Hanasaaren ohjelmajohtaja Maria Romantschuk, käsittelee ajankohtaisia kysymyksiä kuten Brexit, oikeusvaltioon kohdistuvat uhat, EU:n yhteiset tavoitteet (muun muassa ympäristötavoitteet) sekä uusi komissio ja sen toimintaedellytykset.

”Järjestämällä tämän tyyppisiä epämuodollisia ja avoimia poliitikkotapaamisia Hanasaari haluaa olla mukana luomassa vieläkin intensiivisempää poliittista dialogia Suomen ja Ruotsin välillä”, Maria Romantschuk sanoo.

Aika: maanantaina 7.10.2019, klo 9.30-10.15

Paikka: Hanasaaren kulttuurikeskus, Hanasaarenranta 5, Espoo

Seminaari on ruotsinkielinen.

Lisätietoja: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. 040 767 7373

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme