Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Lehdistökutsu: Viron Presidentti Kersti Kaljulaid, Peter Vesterbacka ja Anna Felländer keskustelevat tekoälystä Hanasaaressa

Jaa

Hanasaaren kulttuurikeskus järjestää 16.10. ajankohtaisen seminaarin yhteiskunnasta ja liike-elämästä tekoälyn aikakaudella.

Seminaarissa Rethinking business: Estonia, Finland and Sweden in the age of Artificial Intelligence käsitellään Viron, Suomen ja Ruotsin suhtautumista tekoälyyn ja sen haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Tapahtuma järjestetään Viron 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. 

Paikalla väittelemässä aiheesta on elinkeinoelämän, politiikan ja yliopistomaailman huippunimiä. Esimerkkejä puhujista ovat Viron presidentti Kersti Kaljulaid, professori ja yksi maailman johtavista AI-asiantuntijoista Christian Guttmann, yrittäjä Peter Vesterbacka, Tallink konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene, Ruotsin digitalisaatioministerin neuvonantaja Anna Felländer ja Hanken-professori ja AI-asiantuntija Peter Sarlin

Keskustelua ohjaavat Milttonin toimitusjohtaja Virossa Annika Arras ja Yleisradion tuottaja ja uutisankkuri Jussi-Pekka Rantanen. Seminaari kieli on englanti.

Aika: tiistai 16.10.2018, klo: 11.00–17.00 

Paikka: Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus, Hanasaarenranta 5, 00210 Espoo

Katso koko ohjelma täältä: https://www.hanaholmen.fi/sv/event/business-forum-2018/

Ilmoitathan etukäteen, jos haluat haastatella jotain puhujaa. Ilmoittautumiset ja mahdolliset haastattelutoiveet Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgårdille, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. 040 767 7373.

Paikalla oleville toimittajille tarjotaan myös lounas Hanasaaren ravintolassa.

Tervetuloa!

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme