Kirkko Helsingissä

Lehtisaaren tonttivuokrasopimukset hyväksyttiin

Jaa

Helsingin seurakuntien yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi torstaina 12.9. kahdeksan Lehtisaaren taloyhtiön ja kiinteistön maanvuokrasopimukset ehtoineen.

Jatkosopimukset astuvat voimaan, kun Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli vahvistaa sopimukset ja kiinteistöjohtaja ja vuokralaiset ovat sopimukset allekirjoittaneet. Nyt hyväksytystä kokonaisuudesta jäi teknisen virheen takia vielä pois yhden kiinteistön sopimus. Se on ehdoiltaan ja sisällöiltään samanlainen nyt hyväksyttyjen sopimusten kanssa, ja se tuodaan valtuuston käsittelyyn lokakuussa.

Jatkosopimukset ovat linjassa niiden ehtojen kanssa, jotka yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi toukokuussa 2017, sekä joulukuussa 2018 hyväksytyn vakiosopimusmallin mukaiset.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kirkko Helsingissä
Kirkko Helsingissä
Kolmas linja 22 B
00530 HELSINKI

09 234 00http://www.helsinginseurakunnat.fi

Kirkko Helsingissä – ihmistä varten. Uskon, rakkauden ja ympäristön puolesta.

 

Kirkko Helsingissä muodostuu 20 ev.-lut. seurakunnasta, joista 17 on suomenkielistä ja kolme ruotsinkielistä. Helsingin seurakunnissa on lähes 340 000 jäsentä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirkko Helsingissä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme