Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Lehtisaarentiellä alkaa katutyö syyskesällä

Jaa

Helsingin kaupunki aloittaa merkittäviä liikennejärjestelyjä vaativan katutyön Lehtisaarentien alueella elo- syyskuussa.

Urakan yhteydessä Papinpöydänkujan eteläpuolella sijaitsevilta tonteilta siirretään vesihuoltolinja Lehtisaarentien katualueelle.

Uuden vesihuoltolinjan rakentaminen Lehtisaarentielle vaatii merkittäviä liikennejärjestelyjä, jotka vaikuttavat myös Lehtisaarentien ja Kuusisaarentien risteykseen. Lehtisaarentielle tehdään työmaan ajaksi väliaikaiset väylät ajoneuvoille sekä jalankulkijoille ja pyöräilijöille.

Pysäköintipaikkojen määrä vähenee alueella työmaan vuoksi. Kaikille kiinteistöille järjestetään kulku.

Työn tilaa kaupunkiympäristön toimiala, joka kilpailuttaa työlle parhaillaan urakoitsijaa. Työn aloitusaika saattaa muuttua riippuen kilpailutuksen etenemisestä.

Nykyisen suunnitelman mukaan urakka valmistuu kesällä 2020.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin kaupunki
kaupunkiympäristön toimiala
projektipäällikkö
Touko Leppänen
p. 09 310 21834
touko.leppanen@hel.fi

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme