Vaasan kaupunki - Vasa stad

Liftin linjoihin aikataulu- ja reittimuutoksia

Jaa
Liftin linjoihin 3 ja 5 tehdään aikataulu- ja reittimuutoksia 27.3. lähtien. Muutosten tavoitteena on helpottaa aikatauluissa pysymistä.
Kuva: Mikael Matikainen
Kuva: Mikael Matikainen

Suurimmat muutokset koskevat linjaa 5, jonka reittiä lyhennetään keskustan alueella.

– Kuljettajilla on ollut vaikeuksia pysyä suunnittelussa aikataulussa, joten jatkossa linja 5 ei enää kulje keskussairaalan kautta, vaan lähtöpysäkki siirretään Kauppahallin kohdalle ja reitti päättyy Kasarminkadulle Keskuskoulun lähettyville. Reitin lyhennys koskee kaikkia lähtöjä, liikennepäällikkö Pertti Hällilä kertoo.

Linjan 3 lähdöt 10.15 ja 11.15 Gerbystä päättyvät jatkossa keskustaan Vaskiluodon sijaan. Keskustassa päätepysäkkinä on Vaasanpuistikko 7. Lähdöt 10.45 ja 11.45 keskustasta lähtevät jatkossa pysäkiltä Raastuvankatu / Rewell Center 1.

Muuttuneet reitit ja aikataulut löytyvät Liftin sivuilta.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pertti Hällilä
Liikennepäällikkö
+358405813150
pertti.hallila@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Mikael Matikainen
Kuva: Mikael Matikainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme