Keski-Suomen ELY-keskus

Liikenne kiertotielle Himoksen kohdalla

Jaa

Valtatien 9 liikenne siirretään kesäkuun alusta lukien kiertotielle Himoksen kohdalla Jämsässä. Eritasoliittymän siltojen rakentaminen on edennyt vaiheeseen, jossa kiertotien käyttö on välttämätöntä. Urakka valmistuu kokonaisuudessaan syksyllä 2022.

Kiertotie sijaitsee valtatien luoteispuolella uusilla rakennetuilla rampeilla. Järjestelyiden yhteydessä Himoksen liittymä siirtyy noin 200 metriä Tampereen suuntaan.

Valtatien Himoksen kohdan bussipysäkit poistuvat käytöstä. Korvaavat bussipysäkit tullaan sijoittamaan noin 500 metriä Jyväskylän suuntaan. Niille kulkeminen tapahtuu rinnakkaistien kautta.

Nopeusrajoitus työmaan kohdalla on 50 km/h koko kiertotien matkalta. ELY-keskus toivoo kaikilta tiellä liikkujilta erityistä varovaisuutta työmaan kohdalla.

Havainnekuva kiertotiejärjestelyistä (pdf)

Urakan hankesivut: VT 9 Säyrylän eritasoliittymä, Jämsä (vayla.fi)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yksikön päällikkö
Janne Jaatinen
p. 0295 024 683

Keski-Suomen ELY-keskus

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme