Osuuskauppa Hämeenmaa

Liipolan Sale uudistui viihtyisämmäksi lähikaupaksi

Jaa

Uudistuneen Sale Liipolan remonttiavajaisia vietetään torstaina 9. tammikuuta. Myymälän ilme koheni remontissa, kun mm. seinät saivat uutta väriä pintaansa ja osa myymäläkalusteista uusittiin. Sale Liipola sai myös asiakkaiden toivoman take away -kahvipisteen.

Hämeenmaan myymäläverkoston kehittäminen jatkuu aktiivisena. Lahden Liipolan Sale-myymälä uudistettiin viime vuoden lopussa, ja uudistetun myymälän avajaisia vietetään tällä viikolla.

– Myymälästä tehtiin viihtyisämpi ja samalla tarkistettiin valikoimat vastaamaan asiakastoiveita, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen sanoo.

– Lisäsimme valikoimaan tex mex -tuotteita sekä pähkinöitä ja kuivahedelmiä, myymäläpäällikkö Miia Kalmari jatkaa.

Asiakastoiveiden pohjalta myös kaupan palvelut saivat täydennystä take away -kahvipisteen muodossa.

– Kauan kaivattu kahvipiste sai positiivisen vastaanoton, Kalmari kertoo.

Hänen mukaansa asiakkaat ovat olleet ihastuneita uudistettuun myymälään.

– Myymälän ilmettä on sanottu avaraksi, raikkaaksi ja nykyaikaiseksi.

Hyllyvälien tasaamisen ansiosta myymälän käytäville saatiin hieman lisää liikkumatilaa, mikä sekin on saanut runsaasti kiitosta asiakkailta.

Sale Liipolan remonttiavajaisia vietetään tulevana torstaina 9. tammikuuta. Sinuhen leipää ja kakkukahvia on tarjolla klo 9 alkaen, ja asiakasomistajaneuvoja on paikalla klo 9–16.30.

Uudistunut Sale Liipola (Ostoskatu 8-10, Lahti) palvelee asiakkaitaan maanantaista perjantaihin klo 7–21 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9–21.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen, 050 373 9887
Osuuskauppa Hämeenmaa, myymäläpäällikkö Miia Kalmari, 044 431 4095

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme