Vizeum

Lindex valitsi Vizeumin

Jaa

Lindex vahvistaa kevään aikana brändi-ilmettään ja vaihtoi samalla mediatoimistoa valiten kumppaniksi Vizeumin. Lindex halusi parikseen kumppanin, joka omaa selkeän ymmärryksen Lindexin liiketoiminnasta ja jolla on vahva digitaalinen kyvykkyys ja resurssit edelleen kehittää ja vahvistaa Lindex-brändiä markkinointiviestinnän keinoin.

- Halusimme partneriksemme digitaalisen markkinoinnin huippuosaajan, joka sitoutuu vahvasti Lindex-brändin rakentamiseen. Syksyn intensiivisen media pitchin jälkeen uskomme, että Vizeum on juuri oikea valinta meille, kiteyttää Lindexin maajohtaja Kirsi Rauhala.

Myös Vizeumin toimitusjohtaja Jarkko Jokinen iloitsee tuoreesta yhteistyöstä:

- Olemme äärimmäisen ylpeitä ja innoissamme päästessämme yhteistyöhön Euroopan johtaviin kuuluvan muotiketjun kanssa. Yhteinen tulevaisuutemme näyttää erittäin mielenkiintoiselta ja jo tässä vaiheessa on selvää, että meillä on edessämme paljon mahtavia mahdollisuuksia.

Vizeum on osa globaalia markkinointiviestintäorganisaatiota Dentsu Aegis Networkia, johon kuuluu Vizeumin lisäksi mediatoimisto Carat, tulospohjaisen markkinoinnin toimisto iProspect, luova digitoimisto Isobar, sisältömarkkinointitoimisto John Brown Media, kokemuksellisen markkinoinnin toimisto MKTG, datayksikkö DDS, ulkomainontaan erikoistunut Posterscope, sekä ohjelmallisen ostamisen yhtiö Amnet.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jarkko Jokinen
Toimitusjohtaja
Vizeum Oy
Puh.: 050 340 6085
S-posti: jarkko.jokinen@vizeum.com

Kirsi Rauhala
Country Manager
Lindex Oy
Puh.: 0201 422 400
S-posti: kirsi.rauhala@lindex.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vizeum
Vizeum
Eteläesplanadi 2
Helsinki

http://vizeum.fi

Vizeum & Dentsu Aegis Network

Vizeum on kansainvälinen mediatoimistoketju, joka koostuu 82 toimistosta 55 eri maassa. Toimisto on osa globaalia markkinointialan konsernia Dentsu Aegis Networkia.

Dentsu Aegis Network on globaali markkinointialan konserni. Yhtiö toimii 145 maassa yli 40 000 asiantuntijan voimin. Suomessa Dentsu Aegis Network koostuu Suomen monipuolisimmasta ja analyyttisimmästä markkinointiviestinnän toimistoperheestä. Laajasta palvelutarjonnasta pitävät huolen yli 175 osaajaa seitsemässä eri toimistossa, joita ovat mediatoimistot Carat ja Vizeum, luova digitoimisto Isobar, tulospohjaisen markkinoinnin toimisto iProspect, ulkomainontaan erikoistunut Posterscope, kokemuksellisen markkinoinnin toimisto MKTG sekä ohjelmallisen ostamisen yhtiö Amnet.

vizeum.fi / dentsuaegisnetwork.fi

 

Lindex

Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista. Lindexillä on noin 480 myymälää 18 markkinalla. Lindexin liikeidea on tarjota inspiroivaa ja hintansa arvoista muotia. Valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naisten alusvaatteita, naistenvaatteita ja lastenvaatteita. Yli puolet Lindexin valikoimasta on valmistettu kestävää kehitystä tukevista materiaaleista, ja tavoitteena on nostaa luku 80 prosenttiin vuoteen 2020 mennessä.

www.lindex.com/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vizeum

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme