Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäellä ei ole havaittu koronatartuntoja

Jaa

Linnanmäen Huvipuistossa vieraili sunnuntaina 26.7. noin kello 15-18 seurue, jolla todettiin koronatartunta päiviä vierailun jälkeen. Helsingin epidemiologisen toiminnan mukaan seurue on saattanut altistaa huvipuiston muita asiakkaita, mutta Linnanmäen työntekijät eivät ole altistuneet, sillä kohtaamiset ovat olleet lyhytaikaisia ja ulkotiloissa. Altistuminen tartunnalle voi tapahtua missä vain tilanteessa, jossa on paljon ihmisiä ilman turvavälejä yli viidentoista minuutin ajan. Siksi Linnanmäki haluaa muistuttaa kävijöitään, että turvavälien pitäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Linnanmäen kävijäkapasiteettia on laskettu kolmasosaan normaalin kesän kävijöistä. Linnanmäki seuraa kävijämääriä reaaliajassa ja yhtäaikaisten huvittelijoiden määrä on pidetty koko kauden alle 7000 kävijässä.

- Kyseisenä altistuspäivänä 26.7. Linnanmäellä oli enimmillään 5 500 asiakasta ja oletetun altistumisajan lopulla klo 18 enää 3 000 asiakasta. Tämä on alle kolmasosa esimerkiksi viime vuoden saman päivämäärän kävijämäärästä, toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Terveellinen huvittelu on Linnanmäelle ensiarvoisen tärkeää. Linnanmäellä on tehty monia toimenpiteitä terveydelle turvallisen huvittelun varmistamiseksi. Käsidesipisteitä löytyy huvipuistosta lähes 100 ja uusia käsien pesupaikkoja on normaalien wc-tilojen lisäksi rakennettu ympäri huvipuistoa. Kaikki työntekijät on myös varustettu omilla käsidesipulloilla. Siistimistä on myös lisätty ja huvilaitteiden kosketuspintoja desinfioidaan päivittäin. Turvaväleistä huvipuistossa muistutetaan monin eri viestintäpinnoin.

- Olemme nyt lisänneet entisestään turvaväleistä muistuttamista huvipuistossa niin kuulutuksin kuin myös henkilökunnan toimesta, jotta asiakkaat muistavat pitää turvavälit huvittelun lomassa. Linnanmäellä on edelleen turvallista huvitella, Adlivankin kertoo.

Linnanmäki toivoo, että huvipäivää suunnittelevat ovat vastuullisia huvittelijoita ja tulevat vain terveenä huvipuistoon. Jokaisen on tärkeä itsekin pitää huoli turvaväleistä ja käsihygieniastaan ja noudattaa huvipuiston antamia ohjeita.

Tietopaketti terveelliseen ja turvalliseen huvipuistopäivään löytyy osoitteesta:

https://www.linnanmaki.fi/fi/tietoa-puistosta/poikkeusaikainfo/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2020 ovat SOK / HOK-Elanto, Unilever Finland Oy ja Oy Hartwall Ab. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Poikkeusaika tuo aukioloaikamuutoksia Linnanmäen säkenöivään syksyyn24.7.2020 12:38:14 EESTTiedote

Linnanmäen syksyssä päästään myös tänä poikkeusvuonna nauttimaan iki-ihanan Valokarnevaalin upeasta valomerestä, kun teematapahtumaa vietetään huvipuistossa 9.-18.10. Poikkeusajan vuoksi Linnanmäki jatkaa kiitosta saaneen ennakkovarausjärjestelmän käyttöä syksylle, kun Valokarnevaalin vierailijat saapuvat säkenöivään puistoon ennakkoon ostetulla rannekkeella tai sisäänpääsylipulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme