Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäen uusi ravintolakumppani on suurista tapahtumistaan tunnettu kotimainen perheyritys

Jaa

Tapahtumakeskus Koskenranta ja Linnanmäki aloittavat herkullisen yhteistyön. Tulevalla huvikaudella Koskenranta hemmottelee Linnanmäen asiakkaita makeilla ja suolaisilla kahvilatuotteillaan. Lisäksi Suomen Komediateatterin väliaikatarjoilut hoituvat sulavasti tapahtumistaan tunnetun Koskenrannan vahvalla ammattitaidolla.

Linnanmäen ravintolakumppanitarjonta monipuolistuu entisestään tulevana huvikautena, kun Tapahtumakeskus Koskenranta lähtee operoimaan huvittelijoille tuttua Café Carccilaa.

Café Carccila tarjoilee tulevana kautena herkullisia makeita ja suolaisia kahvilatuotteita, kuten runsaita täytettyjä patonkeja sekä uuniperunoita maukkailla täytteillä. Ravintolasta löytyy myös useita vegaanisia vaihtoehtoja.

Tapahtumakeskus Koskenranta on kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys, jolla on vahva osaaminen monipuolisten tapahtumien järjestämisestä. Heti kun teatteritoiminta Linnanmäen Peacockissa saadaan jälleen käyntiin, tarjoaa uusi kumppani myös monipuolisia väliaikatarjoiluja.

– Olemme todella iloisia yhteistyöstä näin kokeneen kumppanin kanssa. Uudistunut Café Carccila tulee palvelemaan monipuolisesti niin huvipuiston asiakkaita, Peacockin teatteriyleisöä kuin yritystapahtumien vieraitakin, Linnanmäen Huvipuiston toimitusjohtaja Pia Adlivankin iloitsee.

Tapahtumakeskus Koskenranta on jo vuosia toiminut upeassa koskimiljöössä Helsingin Vanhankaupunginkoskella rentona kahvila-ravintolana sekä suurten tapahtumien näyttämönä. Kumppani on sikälikin tuttu, että Linnanmäki on useana vuonna järjestänyt onnistuneet hupimestareiden kauden päätösjuhlat Koskenrannassa.

– On iso ilo lähteä yhteistyöhön Linnanmäen ja Lasten Päivän Säätiön kanssa. Meillä on myös isoja suunnitelmia laajentaa yhteistyötä tulevina vuosina, yrittäjä Michael Weckström Tapahtumakeskus Koskenrannasta kertoo tyytyväisenä.

Lisätietoja ja yhteydenotot:

– Toimitusjohtaja Pia Adlivankin, Lasten Päivän Säätiö, puh. 040 418 7788, pia.adlivankin@linnanmaki.fi

– Yrittäjä Michael Weckström, Tapahtumakeskus Koskenranta, puh. 0400 700 775, michael.weckstrom@koskenranta.net

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2021 ovat SOK / HOK-Elanto, Unilever Finland Oy ja Oy Hartwall Ab. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäellä ei ole havaittu koronatartuntoja6.8.2020 09:08:23 EESTTiedote

Linnanmäen Huvipuistossa vieraili sunnuntaina 26.7. noin kello 15-18 seurue, jolla todettiin koronatartunta päiviä vierailun jälkeen. Helsingin epidemiologisen toiminnan mukaan seurue on saattanut altistaa huvipuiston muita asiakkaita, mutta Linnanmäen työntekijät eivät ole altistuneet, sillä kohtaamiset ovat olleet lyhytaikaisia ja ulkotiloissa. Altistuminen tartunnalle voi tapahtua missä vain tilanteessa, jossa on paljon ihmisiä ilman turvavälejä yli viidentoista minuutin ajan. Siksi Linnanmäki haluaa muistuttaa kävijöitään, että turvavälien pitäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Poikkeusaika tuo aukioloaikamuutoksia Linnanmäen säkenöivään syksyyn24.7.2020 12:38:14 EESTTiedote

Linnanmäen syksyssä päästään myös tänä poikkeusvuonna nauttimaan iki-ihanan Valokarnevaalin upeasta valomerestä, kun teematapahtumaa vietetään huvipuistossa 9.-18.10. Poikkeusajan vuoksi Linnanmäki jatkaa kiitosta saaneen ennakkovarausjärjestelmän käyttöä syksylle, kun Valokarnevaalin vierailijat saapuvat säkenöivään puistoon ennakkoon ostetulla rannekkeella tai sisäänpääsylipulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme