Keski-Suomen ELY-keskus

Lisää päällystyskohteita Jyvässeudulla

Jaa

Viime päivien ramppien jyrsintä- ja päällystystöiden lisäksi Jyvässeudulla suoritetaan lähiaikoina vielä useiden kilometrien matkalla päällystystöitä. Aikatauluihin saattaa tulla sääolosuhteista johtuvia muutoksia.

Vt 4 Lohikoski – Kirri

Nelostiellä päällystetään oikeanpuoleinen pääkaista Lohikosken suunnasta Kirrin suuntaan 28. – 30.9.2020 yötyönä klo 18.00 – 07.00. Liikenne kulkee pohjoisen suuntaan yhdellä kaistalla päällystystyömaan kohdalla lukuun ottamatta Kirrin pohjoispäätä, jossa tie muuttuu yksikaistaiseksi. Yksikaistaisen osuuden kohdalla liikenne joudutaan ohjaamaan kiertotielle, joka kulkee Kirrin eritasoliittymän, Puuppolantien ja Puuppolankoskentien kautta.

Muuramen päällystyskohteet

Mt 6090 (Muuramentie – Säynätsalontie) jyrsitään 30.9. – 1.10.2020 ja päällystetään 5. – 6.10.2020. Muuramen rampit päällystetään samassa yhteydessä. Rampit ja Muuramentien osuus tehdään yötöinä klo 20.00 – 07.00.

Palokka

Ruokkeentien ja Palokanorren jyrsintä- ja päällystystyöt toteutetaan 12. – 14.10.2020. Ruokkeentiestä päällystetään Laajavuorentien ja Palokanorren välinen osuus. Työt tehdään yötyönä klo 20.00 – 07.00. Lisäksi Saarenmaantiellä päällystetään 19.10.2020 päiväsaikaan.

Keljonkankaantie

Keljonkankaantie päällystetään Länsi-Päijänteentien ja Lotilantien väliseltä osuudelta 7. – 8.10.2020. Samassa yhteydessä päällystetään myös Vt 9 -ramppia. Ramppi, kiertoliittymät ja niiden välinen osuus päällystetään yötyönä ja loppuosa Lotilantien suuntaan päällystetään päiväsaikaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Projektipäällikkö
Janne Hölttä
p. 0295 023 530
Keski-Suomen ELY-keskus

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Alueelliset kehitysnäkymät -julkaisu ennustaa lievää optimismia20.10.2020 14:06:06 EESTTiedote

Vaikka korona on kurittanut ja uutiset metsäteollisuudesta ovat kertoneet Säynätsalon vaneritehtaan ja Kaipolan paperitehtaan alasajoista, Keski-Suomen tulevaisuus ei näytä niin synkältä kuin äkkiseltään voisi ajatella. Haasteita riittää, mutta toisaalta työttömyys on alkanut jo laskea, julkisia investointeja on luvassa etenkin liikenneverkolle ja mullistava koronavuosi on vauhdittamassa uusia innovaatioita ja suuntauksia muun muassa matkailualalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme