Ruissalon Kylpylä

Lisää virtaa! - Ruissalon Kylpylän uusi työhyvinvointikonsepti tuo tehoa työpaikoille.

Jaa

Ruissalon Kylpylä lanseeraa uuden työhyvinvointikonseptinsa maaliskuun alussa. Uudella työhyvinvoinnin palvelukokonaisuudella pyritään vastaamaan entistä paremmin nykypäivän työelämän haasteisiin sekä yritysten työhyvinvointitarpeisiin.

Lisää virtaa työhyvinvoinnista.
Lisää virtaa työhyvinvoinnista.

Jatkuvassa muutoksessa, kiireessä ja tulospaineessa on haastavaa pysyä vireänä ja motivoituneena. Kiire näkyy konkreettisesti myös siinä, että henkilöstön hyvinvoinnille ei tahdo riittää aikaa - vaikka halua olisikin. Ruissalon Kylpylän uusi palvelukokonaisuus tarjoaa vaihtoehtoja aina puolen päivän työhyvinvointipaketeista pitkäkestoisempiin ja laajempiin kokonaisuuksiin.

- Hyvin suunniteltu lyhyt ja elämyksellinen irtiotto arjesta, yhdessä tekeminen sekä aidot oivallukset hyvinvoinnin lisäämiseksi riittävät tuomaan jaksamista ja energiaa työhön ja työyhteisöön. Työhyvinvointipäivien ei tarvitse olla monen päivän tapahtumia, riittää, että ne ovat hyvin suunniteltuja ja yrityksen tarpeita vastaavia kokonaisuuksia, kertoo Mia Siutla, Ruissalon Kylpylän hyvinvointipalvelujen tuotepäällikkö.

Uudet työhyvinvointipaketit ovat suunniteltu vastaamaan tämän päivän työelämän haasteita; kiirettä, jatkuvaa muutosta sekä staattisen työn mukanaan tuomia fyysisiä rasitteita. Työhyvinvointipäivien painopisteenä on henkinen hyvinvointi ja tasapaino, fyysinen terveys, liikunta ja jaksaminen. Tärkeänä osana palvelukokonaisuutta on Ruissalon voimaannuttava luonto. TYHY-paketit ja laajemmat yrityksille räätälöidyt työhyvinvointikokonaisuudet rakennetaan aina yhdessä Ruissalon Kylpylän kokeneiden terveyden- ja hyvinvointialan ammattilaisten kanssa. Asiakkaiden käytössä on ainutlaatuisen monipuolinen hyvinvointipalvelujen valikoima.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mia Siulta
Tuotepäällikkö, terveyspalvelut
Ruissalon Kylpylä
p. +358 (0)44 5566287
mia.siutla@ruissalospa.fi

Kuvat

Lisää virtaa työhyvinvoinnista.
Lisää virtaa työhyvinvoinnista.
Lataa
Voimavaroja työhön ja stressinhallintaan.
Voimavaroja työhön ja stressinhallintaan.
Lataa
Mielenrauhaa luonnosta.
Mielenrauhaa luonnosta.
Lataa
Energiaa liikunnasta.
Energiaa liikunnasta.
Lataa
Voimaannuttava luonto.
Voimaannuttava luonto.
Lataa
Yhdessä tekemisen iloa.
Yhdessä tekemisen iloa.
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ruissalon Kylpylä
Ruissalon puistotie 640
20100 Turku

02 44 540http://www.ruissalospa.fi

Ruissalon Kylpylä on liikunnan, terveyden ja hyvän olon keskus. Kylpylä sijaitsee luonnonkauniilla Ruissalon saarella tammilehtojen ja pitsihuviloiden ympäröimänä. Kylpylän ravintola Merisalissa tarjoillaan päivittäin aamiainen, lounas sekä illlallinen. Kylpylän yhteydessä toimii myös Kuntoutuskeskus Ruissalon kuntoutus- ja hyvinvoinnin asiantuntijapalveluja tarjoava yksikkö. Kesällä 2019 kylpylän rantakallioille avattiin Turun ensimmäinen Tentsile Experience Camp.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ruissalon Kylpylä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme