Attendo

Lohja vuokraa kuntouttavan jaksohoidon tilat Attendolta

Jaa

Attendo on voittanut Lohjan järjestämän tarjouskilpailun noin 14 asukkaan kuntouttavaan jaksohoitoon soveltuvista tiloista. Kaupunki vuokraa toiminnalleen tilan Attendo Ventelän hoivakodista. Kaupunki tarjoaa Ventelässä päivä- ja yöaikaista hoitoa esimerkiksi omaishoitajan tai läheistään hoitavan loma-aikoina ikäihmiselle, jotta läheisensä hoivasta vastaavan vapaa-aika ja lepo toteutuisi.

Attendo on voittanut Lohjan järjestämän tarjouskilpailun noin 14 asukkaan kuntouttavaan jaksohoitoon soveltuvista tiloista. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja alkaa aikaisintaan 1. lokakuuta 2017. Kaupunki vuokraa toiminnalleen tilan Attendo Ventelän hoivakodista. Lohjan Mäntynummen terveysaseman lähellä sijaitseva kiinteistö koettiin erityisen toimivaksi kaupungin tuottamaa palvelua varten.

Kaupunki tarjoaa Ventelässä päivä- ja yöaikaista hoitoa esimerkiksi omaishoitajan tai läheistään hoitavan loma-aikoina ikäihmiselle, jotta läheisensä hoivasta vastaavan vapaa-aika ja lepo toteutuisi.

- Olemme viime vuosina halunneet erityisesti panostaa ikääntyneiden kuntoutukseen ja nämä Attendo Ventelän hoivakodin tilat mahdollistavat kuntouttavan jaksohoidon toteuttamisen laadukkaasti. Tavoitteena on kuntouttavan jaksohoidon avulla tukea myös omaishoitajia heidän arvokkaassa työssään. Olemme iloisia, että tarkoitukseen sopiva tila löytyi helposti. Tässä on myös hyvä yhteistyön malli näin kun valmistaudumme sote-uudistukseen. Yksityinen ja julkinen toimija voivat toimia rinnakkain ja hyvässä yhteistyössä, toteaa palvelualuejohtaja Tuula Suominen Lohjan kaupungilta. 

- Kiitämme kaupunkia luottamuksesta. Ikääntyneistä huolehtiminen on yhteistyötä ja olemme tyytyväisiä, että voimme tukea kaupungin omaa toimintaa tällä tavoin. Meillä on hyviä kokemuksia yhteistyöstä samassa kiinteistössä toimimisesta jo entuudestaan Lohjalla sekä muualta Suomesta. Uskon, että kaupungin työntekijät ja jaksohoidossa käyvät viihtyvät Ventelässä. Olemme entisestään panostaneet esimerkiksi pihan viihtyisyyteen ja turvallisuuteen, kertoo aluejohtaja Simo Saaranen.

Tilan vuokraamisen lisäksi kaupungilla on mahdollisuus hankkia Ventelästä ateria- ja siivouspalveluja sekä tukea yöaikaiseen hoitoon.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuula Suominen
palvelualuejohtaja, Lohjan kaupunki
puh. 044 374 1291
tuula.m.suominen@lohja.fi

Simo Saaranen
aluejohtaja, Attendo
p. 040 550 7358
simo.saaranen@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 20 000 työntekijää noin 500 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Tonnikaupalla kotimaisia tuotteita hoiva- ja palvelukoteihin5.9.2018 08:40Tiedote

Vuodessa kuluu miltei Suomen väkiluvun verran pesukintaita, 10 000 litraa käsihuuhdetta ja 5 000 litraa pesunesteitä, joten ei ole samantekevää, kuka moisen määrän ja minkälaista tavaraa Attendon hoiva- ja palvelukoteihin toimittaa. Attendo solmi kesän alussa mittavan yhteistyösopimuksen, jossa Pamark jälleenmyyjänä toimittaa suomalaisen Walki Medicalin tuotteita kaikkiin Attendon 357 hoiva- ja palvelukotiin ympäri Suomen.

Kalle Maijala Attendon lastensuojelun johtoon31.8.2018 12:43Tiedote

Attendo on nimittänyt OTM, KTM Kalle Maijalan (33) aluejohtajaksi, vastuualueenaan lastensuojelupalvelut. Maijala siirtyy toimeen Attendon lakimiehen tehtävästä ja hän on toiminut aiemmin lakimiehenä Castren & Snellmanilla. Maijala raportoi Attendo Suomen toimitusjohtaja Pertti Karjalaiselle. ”Attendo on Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja, mutta lastensuojelun puolella meillä on vielä paljon kirittävää. Nykyinen palvelutoiminta muodostaa erinomaisen perustan tulevalle kehitykselle ja kasvulle. Olen otettu, että saan ottaa tällaisen haasteen vastaan”, kertoo Maijala. Maijala aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 1.11.2018.

Villistä ideasta suurtapahtumaksi: palvelukodin festareille kokoontui yli 900 musiikinystävää22.8.2018 13:00Tiedote

Viime torstaina Simon kesätorilla oli tohinaa. Asfaltoidulle pihalle nousi muun muassa esiintymislava, telttoja muurikkalettujen paistoon ja myyntiin, kaksi soppatykkiä, kioski, bajamajoja ja onnenpyörä. Sisälle kesätorin kahvioon rakennettiin ensiapupiste. Rakennusporukka koostui Attendon kehitysvammaisten ja mielenterveyskuntoutujien Simon palvelukodin työntekijöistä ja heidän perheistään, työtoimintaan osallistuvista asukkaista ja Simon kunnan väestä. Pienellä porukalla tyhjä kenttä muutettiin festarialueeksi, joka toi seuraavana päivänä yhteen lähes tuhat kävijää eri puolilta Lappia. Rakentamisvaiheessa panostettiin esteettömyyteen, jotta festarielämys on kaikille yhdenvertaisesti saavutettavissa. ”Meille on alusta pitäen ollut itsestään selvää, että tapahtuman pitää olla esteetön. Koko juttu lähti viisi vuotta sitten siitä, että asukkaamme halusivat päästä keikalle. Mietimme porukalla, voisimmeko tuoda livemusiikin tänne sen sijaan, että lähdemme muualle konserttiin. Ajatus omista

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme