Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Lohjan Prismakeskus evakuoitiin mahdollisen kaasuvuodon vuoksi - tilanne ohi

Jaa

Lohjan Prismakeskus suljettiin tänään noin klo 17 aikoihin, sillä kiinteistössä havaittiin kaasun hajua. Pelastuslaitos tarkisti tilanteen ja Prismakeskus avattiin klo 18.20.

Lohjan Prismakeskus ehti lopulta olla suljettuna reilun tunnin ajan. Paikalle saapui useita pelastuslaitoksen yksiköitä tutkimaan tilanteen. Prismakeskus avattiin uudelleen klo 18.20, kun pelastuslaitos oli todennut, ettei vaaraa ole.

Haju paikannettiin Prismakeskuksessa sijaitsevaan keskeneräiseen liiketilaan, jonne rakennetaan uutta liiketoimintaa. Haju oli peräisin työmaalla käytetystä akryyliliimasta. Prismakeskuksen liikkeistä Emotion piti ovensa suljettuna loppuillan ajan hajun vuoksi. 

Prismakeskuksen tyhjennys sujui rauhallisesti eikä tilanteessa ole tapahtunut henkilövahinkoja.

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Suur-Seudun Osuuskaupan edustajistovaalien ehdokasasettelu alkaa – nyt on aika edistää uusia paikallistoiveita6.1.2020 19:58:24 EETTiedote

Nuorten liikkumisen mahdollistavat Ässäkentät, punalapputuotteet, Nosto-automaatit, laaja palveluvalikoima ja verkosto – osuuskauppa näkyy jo nyt monella tavalla asiakasomistajiensa arjessa. Mitä muuta osuuskaupan asiakasomistajat odottavat omalta kaupaltaan? Mikä rooli osuuskaupalla voisi olla läntisen Uudenmaan ja Salon seutukunnan kehityksessä? Näihin kysymyksiin haetaan vastauksia Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n pian alkavissa vaaleissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme