Veikkaus Oy

Loton potti nousee 11 miljoonaan - kaksi yli 90 000 euron voittoa lähti jakoon

Jaa
Lotossa ei löytynyt kierroksella 2/2023 yhtään täysosumaa. Ensi viikolla potissa on 11 miljoonaa euroa.

Arvonnan oikea rivi on 2, 4, 6, 30, 32, 33, ja 35. Lisänumeroksi arvottiin 11 ja plusnumeroksi 21.

Kierroksen suurimmat voitot lähtivät jakoon 6+1-tuloksilla, joita löytyi kaksi kappaletta. Toinen on nettipelaaja Turusta ja toinen nettipelaaja Liedosta.

Lauantai-Jokerin oikea rivi on 1 3 8 7 0 7 6. Arvonnassa löytyi kaksi kuusi oikein -tulosta. Kummallakin voittaa 20 000 euroa.

Lomatonnin oikea voittoyhdistelmä on Tokio 1. Tonnin voittoja voitettiin 11 kappaletta.

Oikean lottorivin arpoi tänään ensimmäistä kertaa Veikkauksella rakennettu lottokone Onni. Uudet lottokoneet, Onni ja Unelma, otettiin käyttöön samalla, kun lottolähetys muutti uuteen studioon. Lottokone vaihdetaan ja huolletaan aina kuukauden välein, niin että ”lepovuorossa” oleva lottokone on valmiudessa varakoneena. Unelman ensi-ilta arvonnassa koittaa siis noin kuukauden päästä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme