Uudenmaan ELY-keskus

Loviisassa sillankorjaustöistä muutoksia maantien 170 liikenteelle Taasianjoen sillan kohdalla

Jaa

Heinäkuussa Loviisassa käynnistyvä Taasianjoen sillan peruskorjaus aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin maantiellä 170 sillan kohdalla. Sillan korjaustyöt valmistuvat kokonaisuudessaan lokakuun loppuun mennessä.

Taasianjoen sillan peruskorjauksen aikana  sillalla on 30 km/h nopeusrajoitus.
Taasianjoen sillan peruskorjauksen aikana sillalla on 30 km/h nopeusrajoitus.

Taasianjoen sillan peruskorjaus aloitetaan heinäkuussa 2021. Sillan vesieristeet ja päällysteet uusitaan sekä kaiteet, tukimuurit ja reunapalkit kunnostetaan. Työt ajoradalla valmistuvat lokakuussa 2021.

Taasianjoen sillalla nopeusrajoitus on 30 km/h ja käytössä on ainoastaan yksi 3,5 m:n ajokaista. Sillalla on käytössä liikennevalo-ohjaus korjaustöiden ajan.

Karttalinkki siltapaikalle: Taasianjoen silta

Työn rakennuttajana toimii ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii Destia Oy ja urakan valvonnasta vastaa Rakennuttajatoimisto HTJ Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Timo Repo, ELY-keskus, puh. 0295 021 338
Työmaapäällikkö Olli-Pekka Angeria, Destia Oy, puh. 040 540 5899
Valvontakonsultti Timo Kanto, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy, puh. 050 512 5950

Kuvat

Taasianjoen sillan peruskorjauksen aikana  sillalla on 30 km/h nopeusrajoitus.
Taasianjoen sillan peruskorjauksen aikana sillalla on 30 km/h nopeusrajoitus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Yhteistyötä tehostava Flexible Collaboration Platform avuksi tietomallinnuksen hyödyntämiseen infra-alalla ja talonrakentamisessa2.8.2021 14:58:18 EEST | Tiedote

Suurimpien infra-alan tilaajien tavoitteena on kehittää infrarakenteiden tietomallintamista. Sillä tähdätään infra-alan suunnittelu- ja rakentamisprosessien ja koko elinkaaren hallinnan tehostamiseen sekä infra-alan tuottavuuden parantamiseen. Juha Noeskoski kehitti väitöskirjassaan Flexible Collaboration Platform -toimintamallin yhteistoiminnan alustaksi etenkin siltahankkeisiin.

Långtidsarbetslösheten bland unga har mer än fördubblats jämfört med året innan (Nyland)27.7.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

I kommunerna inom Nylands närings-, trafik- och miljöcentrals (NTM-centralens) område fanns det i slutet av juni sammanlagt 112 947 arbetslösa arbetssökande, av vilka 96 760 var utan anställning och 16 187 permitterade. Det totala antalet arbetslösa minskade med 27 754 (-19,7 %) personer jämfört med ett år tidigare. I Nyland var minskningen lägst i hela landet. I slutet av juni utgjorde andelen arbetslösa arbetssökande 12,8 % av arbetskraften, vilket är 3,4 procentenheter färre än året innan.

Nuorten pitkäaikaistyöttömyys yli kaksinkertainen edellisvuoteen verrattuna (Uusimaa)27.7.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY-keskuksen) kuntien alueella oli kesäkuun lopussa yhteensä 112 947 työtöntä työnhakijaa, joista ilman työsuhdetta olevia oli 96 760 ja lomautettuja 16 187. Työttömien kokonaismäärä laski 27 754 (-19,7 %) henkilöllä verrattuna vuotta aikaisempaan. Uudellamaalla lasku oli koko maan alhaisinta. Työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta oli kesäkuun lopussa 12,8 %, joka on 3,4 prosenttiyksikköä vuotta aikaisempaa vähemmän.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme