Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Lukiolaiset kurkistavat korkeakouluopiskeluun Haaga-Helian ja Laurean Porvoon kampuksella

Jaa
Lukiot ja ammattikorkeakoulut tekevät paikallista yhteistyötä. Yhteistyön tavoitteena on esitellä ammattikorkeakoulua jatko-opintovaihtoehtona.

Huhtikuussa Linnankosken lukion ja Askolan lukion opiskelijat pääsevät tutustumaan Porvoon kampuksen opintotarjontaan. Porvoossa Haaga-Heliassa voi opiskella liiketaloutta, matkailualaa ja ilmailuliiketoimintaa niin suomeksi kuin englanniksikin. Laurean koulutusohjelmissa Porvoossa voi opiskella sosionomiksi tai sairaanhoitajaksi.

Vierailun aikana lukiolaiset tutustuvat ammattikorkeakouluopiskeluun toiminnallisissa työpajoissa. Käynti kampuksella sekä amk-opiskelijoiden ja opettajien kohtaaminen luovat aitoja mielikuvia opiskelusta ja innostavat amk-opintojen pariin. Lukiolaiset pääsevät muun muassa harjoittelemaan elvytystaitoja ja kisaamaan kampuksella Amazing race -hengessä.

Korkeakouluyhteistyö kuuluu lukioiden opinto-ohjaukseen. Lukiolaisten vierailut on suunniteltu lukion sekä ammattikorkeakoulujen opinto-ohjaajien ja opettajien yhteistyössä. Suunnittelu aloitettiin jo syksyllä, ja toiminta jatkuu vuosittain. Yhteistyö on osa Haaga-Helian ja Laurean välistä vuoropuhelua kampuksella.

  • Linnankosken lukion kampuspäivä 20.4.2023
  • Askolan lukion projektiviikko kampuksella 24.–28.4.2023

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Johanna Oljemark, opinto-ohjaaja, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
johanna.oljemark@haaga-helia.fi, puh. 050 4678385

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismin koulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme