Atradius

Luottokauppa lisääntyy Yhdysvalloissa

Jaa

Yhdysvaltalaiset yritykset ovat kokeneet, että luottokauppa voi toimia pandemian aikana tärkeänä liiketoiminnan kasvun välineenä.

Atradiuksen ekonomistien tekemä tutkimus osoittaa, että yhdysvaltalaiset yritykset omaksuivat ennakoivamman lähestymistavan liiketoiminnan kehittämiseen pandemian puhkeamisen jälkeisenä vuonna.

Yhdysvaltalaiset yritykset tarjosivat huomattavasti enemmän luottokauppamahdollisuuksia potentiaalisille B2B-asiakkaille kuin muiden USMCA-maiden yritykset.

Luottokaupan lisääntyminen kriisin keskellä voi selittää sen, miksi yritykset Yhdysvalloissa ovat myös raportoineet enemmän myöhästyneitä maksuja ja luottotappioita kuin kanadalaiset ja meksikolaiset yritykset.

Atradiuksen maksukäytäntöbarometri tarjoaa arvokkaan mahdollisuuden kuulla suoraan yrityksiltä, miten ne selviävät muuttuneista kauppaolosuhteista ja taloudellisesta epävarmuudesta. Yhdysvaltalaiset yritykset täyttivät kyselylomakkeen vuoden 2021 toisen vuosineljänneksen aikana eli vuoden kuluttua siitä, kun WHO julisti koronavirusepidemian pandemiaksi.

Yhdysvaltojen liiketoimintaympäristö näyttää olevan erittäin vastaanottavainen strategiselle luotonhallinnalle. Neljännes haastatelluista yrityksistä kertoi aikovansa käyttää luottovakuutusta tulevina kuukausina. Luottovakuutus tarjoaa yrityksille mielenrauhaa ja ymmärrystä markkinoista, asiakkaista sekä tietoa, jota tarvitaan uusien markkinoiden tutkimiseen.

Atradius Suomen maajohtaja Juhani Laitala kommentoi:

Jos yritys ei pysy mukana markkinoiden kehityksessä, on riskinä kilpailukyvyn heikkeneminen ja kasvun tyrehtyminen. Siksi onkin tärkeää pysähtyä miettimään, millä tavoin tulevaisuuteen kannattaa varautua. Kukaan meistä ei vielä tiedä, miltä loppuvuosi tulee näyttämään. Luottovakuutus on erinomainen keino turvautua erilaisilta riskeiltä kuten asiakkaan maksukyvyttömyydeltä. Tee tarvittavat varotoimenpiteet ajoissa.

Lue koko julkaisu täältä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Atradius
Atradius
Mannerheimintie 4
00100 Helsinki

+ 358 96 811 240https://atradius.fi/

Luottovakuuttamisen, takausten ja perintäpalveluiden asiantuntijoina olemme sitoutuneet rakentamaan vahvoja asiakassuhteita.

Atradius on merkittävässä roolissa tukiessaan kansainvälisesti toimivien suomalaisten yritysten liiketoimintaa. Kansainvälinen verkostomme mahdollistaa sen, että pystymme vastaamaan suomalaisten asiakkaidemme moninaisiin tarpeisiin sekä koti- että vientimarkkinoilla.

Olemme kansainvälinen yritys; toimimme 52 eri maassa ja meillä on tiedot yli 240 miljoonan yrityksen maksutapakäyttäytymisestä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Atradius

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme