Osuuskauppa Arina

Maailman pohjoisimman Salen avajaisia juhlitaan Inarissa ensi viikolla

Jaa

Osuuskauppa Arinan palveluverkosto kasvaa pian uudella myymälällä, kun Inarissa sijaitseva maailman pohjoisin Sale avaa ovensa torstaina 14.3. kello 10. Myymälä on avoinna joka päivä, ja valikoimassa on pyritty huomioimaan alueen asukkaat.

Sale Inari parantaa Inari-Saariselän alueen palvelutarjontaa ja mahdollistaa asioinnit aamusta iltaan saakka. ”Myymälä palvelee joka päivä klo 7-22”, kertoo ryhmäpäällikkö Matti Puranen. Asioimisen helppous ja nopeus, myymälän sijainti kylän sydämessä sekä kiinteistön energiatehokkuus ovat niin ikään Sale Inarin valtteja.

Uuden myymälän valikoimassa on pyritty huomioimaan sekä alueelliset tarpeet että paikalliset asukkaat. Myös matkalaisten tarpeet on huomioitu. ”Kehitämme valikoimaa myös jatkossa omistajien toiveiden pohjalta”, Puranen lupaa.

Monipuolisen ja kattavan valikoiman lisäksi myymälästä löytyy Veikkaus. Samassa kiinteistössä palvelevat Matkahuolto ja Yle Sápmin toimitus.

Sale Inari työllistää yhteensä 10 henkilöä. Yksi heistä on myymäläpäällikkö Sonja Sarre, joka odottaa innolla myymälän avaamista. ”Työskentelin ennen Inaria Rovaniemen Prismassa. Tämä on ensimmäinen toimipaikka, jonka avausta pääsen vetämään alusta saakka. Jännittää, mutta enemmän olen silti innoissani. Koko porukka on hyvällä fiiliksellä!”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sale Inari mahdollistaa helpon ja nopean asioinnin osoitteessa Lehtolantie 2. Tervetuloa!

Lisätiedot:
Ryhmäpäällikkö Matti Puranen
p. 040 8493 310

Myymäläpäällikkö Sonja Sarre
p. 044 7886 393 

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina
Nuottasaarentie 1
90400 Oulu

044 788 5899http://arina.fi

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistaa lähes 170 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen. Arinalaiset tarjoavat market- ja ABC-kaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluja yli 170 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea lähes 3000 työntekijän voimin. Omistajat saavat palveluja käyttämällä omistajahyötyjä keskimäärin yli 500 euroa taloutta kohden vuodessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Limingantullin Prismakeskus juhlii 20-vuotispäiväänsä sunnuntaina 10.3.20196.3.2019 16:42:19 EETTiedote

Tulevana sunnuntaina tulee kuluneeksi tasan 20 vuotta siitä hetkestä, kun Prisma Limingantulli avasi ovensa ensi kertaa omistajilleen. Palvelut ja valikoimat ovat vuosien varrella kasvaneet ja kehittyneet, viimeisimpänä alkuvuodesta valmistuneen myymäläuudistuksen myötä. Tänä päivänä Pohjois-Suomen suurin ja upein hypermarket palvelee Oulun seudun asukkaita entistä kattavammilla valikoimilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme