SOL Yhtiöt

Maatilat ahdingossa – SOL auttaa kausityövoiman saannissa

Jaa

Vastuullisena kotimaisena perheyhtiönä SOL haluaa auttaa kotimaista maataloustuotantoa etenkin poikkeusoloissa. SOLilla on nyt akuutisti mahdollisuus tarjota asiakaskohteista keväällä vapautunutta ja vapautuvaa henkilöstöä työllistymään uusiin tehtäviin korona-COVID-19 tilanteessa.

Poikkeuksellisesti yhtiö auttaa nyt suomalaisia maatiloja kausityövoiman saannissa tarjoten maatiloille kyseisiä kausityöntekijöitä, joiden monikulttuurinen tausta, tottuneisuus fyysiseen työhön ja ammattimainen palveluasenne mahdollistavat valtakunnallisesti pikaisen työnteon aloittamisen ilman ylimääräisiä mm. ulkomailta matkustamisesta – ja karanteenia-ajasta johtuvia kustannuksia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juhana OlkkolaToimitusjohtaja, SOL Henkilöstöpalvelut Oy, SOL Logistiikkapalvelut Oy

Juhana Olkkola on SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalveluiden toimitusjohtaja ja toimii Paltan hallituksen jäsenenä.

Puh:+358503901991juhana.olkkola@sol.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SOL Yhtiöt
SOL Yhtiöt
Vanha talvitie 19 A
00580 HELSINKI

0205 705 (vaihde)https://www.sol.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOL Yhtiöt

SOLin ukrainalaisten työntekijöiden perheenjäsenten ja sukulaisten sotaa paenneiden kotouttaminen Suomeen on sujunut hyvin29.4.2022 08:30:00 EEST | Tiedote

– Sodan sytyttyä halusimme auttaa ukrainalaisia työntekijöitämme saamaan perheitään ja sukulaisiaan turvallisesti Suomeen. Otimme välittömästä yhteyttä ukrainalaisiin työntekijöihimme, joita meillä on 53 Suomessa, 20 Tanskassa ja Ruotsissa. Perustamamme työryhmä on nyt auttanut monin eri tavoin sodan jaloista paenneita ukrainalaisia. Seitsemän perhettä on avustuksellamme muuttanut Suomeen ja aloittavat arkea uudessa ympäristössä, kertoo SOL-yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Juhapekka Joronen.

Consultor Finland Oy perheyritys SOLin omistukseen17.2.2021 12:30:00 EET | Tiedote

– Tulevaisuuden johtamisessa tarvitaan entistä laajemmin dataa ja tiedon analyysia. Organisaatioiden on menestyäkseen ymmärrettävä ja hyödynnettävä kaikki se tieto, jota niille eri järjestelmistä tarjotaan. Näin sanoo vahvasti kasvava, it-asiantuntijapalveluja tarjoava Consultor Finlandin toimitusjohtaja Markus Andersson. Yritys siirtyi helmikuussa osakekaupoilla kokonaisuudessaan Solemo Oy:n (SOLin) omistukseen. Fiksuihin tulevaisuuden ratkaisuihin keskittyvä Consultor jatkaa toimintaansa osana vahvaa suomalaista perheyritystä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme