Kirkko Helsingissä

Malmin rippikoulun konfirmaatioharjoituksissa koronavirusaltistus

Jaa

Malmin seurakunnan rippikoulun konfirmaatioharjoituksiin torstaina 17.9. osallistuneella henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Huomisen lauantain klo 14 konfirmaatio Viikin kirkossa on peruttu.

Malmin seurakunnan rippikoulun konfirmaatioharjoituksiin torstaina 17.9. osallistuneella henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Huomisen lauantain klo 14 konfirmaatio Viikin kirkossa on peruttu.  

Helsinkiläisen Malmin seurakunnan konfirmaatioharjoituksiin Viikin kirkossa osallistui 34 henkeä. Määrässä ovat mukana leiriläiset, apuohjaajat eli ns. isoset sekä henkilökunta.  

 "Olemme välittömästi tiedon saatuamme tiedottaneet nuorten vanhemmille mahdollisesta altistumisesta ja peruneet huomisen konfirmaation. Terveysviranomainen on arvioinut tilanteen ja ohjeistaa parhaillaan altistuneita, sanoo Malmin seurakunnan kirkkoherra Heikki Arikka. 

Muut tilaisuudet, kuten toisen rippikouluryhmän konfirmaatio lauantaina klo 10 ja sunnuntain klo 10 messu Viikin kirkossa, järjestetään normaalisti turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa noudattaen. 

 

Lisätiedot: Malmin seurakunnan kirkkoherra Heikki Arikkap. 050 4655 784 

Viestintäjohtaja Anu Merenlahti, p. 050 5284 453 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kirkko Helsingissä
Kirkko Helsingissä
Kolmas linja 22 B
00530 HELSINKI

09 234 00http://www.helsinginseurakunnat.fi

Kirkko Helsingissä – ihmistä varten. Uskon, rakkauden ja ympäristön puolesta.

Kirkko Helsingissä muodostuu 20 ev.-lut. seurakunnasta, joista 17 on suomenkielistä ja kolme ruotsinkielistä. Helsingin seurakunnissa on lähes 340 000 jäsentä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirkko Helsingissä

Evankelis-luterilainen kirkko pääkaupunkiseudulla mukana Helsinki Pridessa4.9.2020 09:03:00 EESTTiedote

Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma Helsinki Pride järjestetään tänä vuonna 7.–13.9. Evankelis-luterilainen kirkko pääkaupunkiseudulla on mukana Priden yhteisökumppanina. Viikon aikana seurakunnat ja kristilliset toimijat järjestävät esimerkiksi vertaistukitapaamisia sateenkaari-ihmisille ja heidän läheisilleen, keskustelutilaisuuksia sekä Sateenkaarimessun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme