Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Mark Levengood vierailee Hanasaaren kulttuurikeskuksessa

Jaa

Suomenruotsalainen toimittaja, kirjailija ja juontaja Mark Levengood vierailee Hanasaaren kulttuurikeskuksessa 6.10.2017. Levengood osallistuu Svenska nu:n 10-vuotisjuhlaan, jota vietetään mittavalla ohjelmalla kahden päivän ajan.

”Mark Levengood tarjoaa kuulijoille henkilökohtaisia mietteitä kielestä ja kulttuurieroista ja tarkastelee asiaa osittain omien kiinnostavien kokemustensa kautta suomenruotsalaisena Ruotsissa”, kertoo Svenska nu:n projektipäällikkö Mikael Hiltunen.

Svenska nu -päivillä 5.–6.10.2017 järjestetään myös keskustelu Suomen kaksikielisyydestä, ja siihen osallistuvat Svenska nu:n valtuuskunnan puheenjohtaja Paavo Lipponen, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson ja Hanasaaren johtokunnan puheenjohtaja Kimmo Sasi. Keskustelu on avoin yleisölle.

”Odotamme innolla mielenkiintoista ja intensiivistä ohjelmaa näiltä kahdelta päivältä. Olemme kutsuneet mukaan ruotsinopettajaopiskelijoita ja ruotsinopettajia koko maasta, jotta he voisivat tutustua kouluohjelmiimme ja arvioida niitä”, toteaa Mikael Hiltunen.

Poiminta ohjelmasta 5.-6.10.2017:

  • 5.10.2017, klo: 12.00–13.30. Keskustelu Suomen kaksikielisyydestä
  • 6.10.2017, klo: 12.15–13.15. Mark Levengood: ”En personlig betraktelse om språk och kulturskillnader”

Katso koko ohjelma liitteenä olevasta tiedostosta.

Lisätietoja Håkan Forsgårdilta osoitteesta hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi tai numerosta 040 767 7373.

www.svenskanu.fi  

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Håkan Forsgård
Puh: 040 767 7373
hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Kutsu medialle: Suomen ja Ruotsin puolustuspolitiikka uudessa ajassa – puolustusministerit Hanasaaressa 24.10.20.10.2017 11:28Tiedote

Hanasaaren kulttuurikeskus, Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto ja Folk och Försvar järjestävät tiistaina 24.10. seminaarin maanpuolustuksesta ja turvallisuudesta Pohjolassa ja Euroopassa. Millainen turvallisuuspoliittinen merkitys Itämerellä on Suomelle ja Ruotsille ja miten viime vuosien tapahtumat vaikuttavat alueisiin? Miten Ruotsin ja Suomen tulee jatkaa turvallisuutensa rakentamista ja miten kohtaamme nykyiset ja tulevat haasteet, kansallisella tasolla ja yhdessä?

Pressinbjudan: Finlands och Sveriges försvarspolitik i en ny tid – försvarsministrarna debatterar20.10.2017 11:28Tiedote

Hanaholmens kulturcentrum, Kulturfonden för Sverige och Finland samt Folk och Försvar ordnar tisdagen den 24 oktober ett seminarium om försvar och säkerhet i Norden och Europa. Vilken säkerhetspolitisk betydelse har Östersjön för Finland och Sverige och hur påverkas regionen av de senaste årens händelser? Hur ska Sverige och Finland fortsätta att bygga sin säkerhet och hur möter vi dagens och morgondagens utmaningar, nationellt och tillsammans?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme