Attendo

Martin Tivéus Attendon toimitusjohtajaksi

Jaa

Attendo-konsernin hallitus on nimittänyt Martin Tivéuksen (47) uudeksi toimitusjohtajaksi. Tivéus on tällä hetkellä kaupallisena johtajana Klarna Ab:ssa, ja on aiemmin ollut toimitusjohtajana Avanzassa, Evidensia Djursjukvårdissa ja Glocalnetissä.

Martin Tivéus
Martin Tivéus

Attendo-konsernin hallitus on nimittänyt Martin Tivéuksen (47) uudeksi toimitusjohtajaksi. Tivéus on tällä hetkellä kaupallisena johtajana Klarna Ab:ssa, ja on aiemmin ollut toimitusjohtajana Avanzassa, Evidensia Djursjukvårdissa ja Glocalnetissä.

”Olemme ilahtuneita saadessamme nimittää Martin Tivéuksen Attendon uudeksi toimitusjohtajaksi. Martin Tivéus on menestyksekkäästi kehittänyt organisaatioita lukuisilla toimialoilla. Hän on kasvuhakuinen ja hänellä on laaja kokemus johtamisesta, myynnistä ja digitalisaatiosta.  Attendon hallitus on vakuuttunut, että Martin Tivéuksella on hyvät lähtökohdat kehittää Attendoa menestyksekkäästi tulevina vuosina”, toteaa Ulf Lundahl, Attendon hallituksen puheenjohtaja.    

”Olen kiinnostunut tehtävästä, koska Attendolla on tärkeä rooli yhteiskunnassa hoivan ja terveydenhuollon kehittämisessä, sillä on arvoihin perustuva yrityskulttuuri ja omistautuneet työntekijät, sekä mainiot kasvumahdollisuudet. Yhdessä voimme varmistaa, että pystymme vastaamaan ikääntyvän väestön tarpeisiin asiakaslähtöisillä ja innovatiivisilla palveluilla, joissa olennaista on laatu ja erinomainen hoiva. Odotan todella pääseväni osaksi tätä kokonaisuutta ja voidakseni myötävaikuttaa Attendon kehitykseen seuraavassa vaiheessa”, sanoo Martin Tivéus.

Martin Tivéus aloittaa tehtävässä 1.syyskuuta, Pertti Karjalainen jatkaa väliaikaisena toimitusjohtajana siihen asti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Andreas Koch
Communications and IR-Director, Attendo
puh. +46 705 09 77 61
andreas.koch@attendo.com

Kuvat

Martin Tivéus
Martin Tivéus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää noin 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme