MessukeskusMessukeskus

Matkailun vapaus ja uudet matkailuajoneuvot esillä Helsingin Caravan-messuilla

Jaa

Helsingin Caravan-messuilla Messukeskuksessa esitellään 17. – 19.1.2020 entistäkin enemmän uusia matkailuajoneuvoja. Tapahtuman pinta-ala on kasvanut 2000 m2. Uusien matkailuajoneuvojen lisäksi messuilla on paljon ohjelmaa, tietoa vuokraustoiminnasta ja ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista, sekä Matkamessujen hulppea tarjonta matkailukohteista.

Caravan ja Matkamessut samanaikaisesti.
Caravan ja Matkamessut samanaikaisesti.


Caravan-messuilla esitellään uutuuksia muun muassa seuraavilta merkeiltä:  Adria, Bürstner, Carado, Concorde, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Knaus, Morelo, Pössl,  Rapido ja Weinsberg sekä  uudet Suomessa esillä olevat merkit Niesmann & Bischoff ja Pilote.  Uusia matkailuajoneuvoja on messuilla entistä enemmän johtuen suuresta uutuuksien määrästä.  

Vuoden 2019 trendit ovat matkailuajoneuvoissa vahvistuneet 2020 malleissa. Retkeilyajoneuvojen myynti on edelleen kasvussa. Mercedes-Benz-alusta on tullut matkailuautoihin Fiatin ja Citroenin rinnalle entistä vahvempana. Uusi trendi matkailuautojen pohjaratkaisuissa on istuinryhmien sohvien asettelu auton sivujen suuntaisesti ja matkailuajoneuvoista on tehty entistä valoisempia,” kertoo Matkailuajoneuvotuojat MAT ry:n toiminnanjohtaja Antti Siljamäki.  

Messuilla esiteltäviä matkailuautoneuvouutuuksia ovat muun muassa 8,8 metriä pitkä, messujen kallein maantieristeilijä Concorde Centurion 860LI, upea Morelo Palace Liner, täysin uusittu Adria Compact, uuden pohjaratkaisun Rapido V62, MB-alustainen Rapido M96, kahdelle suunniteltu Dethleffs Alpa A 6820-2, yksi kauneimmista puoli-integroiduista autoista Niesmann & Bishoff Smove 7.4 E2020 Editionin Bürstner Ixeo Time IT 716 J, pitkillä erillisvuoteilla varustettu retkeilyauto Pössl Roadcruiser XL, Mercedes-Benzin alustalle rakennettu Hymer Tramp S 695 ja Valion promoauto ”Oltervaaninakin” tunnettu Carado A461.

Matkailuvaunuissa uutuuksista mainittakoon uuden pohjaratkaisun Hobby 560 FC prestige sekä Fendt 650 SG Diamant.

Matkailun vapaus saa lähtemään

Matkailuajoneuvolla matkustava voi valita reittinsä itse ja pysähtyä silloin kun haluaa. Matkailun vapaus on yksi suurimmista ajoneuvomatkailun valteista. Helsingin Caravan-messuilta aloittelevat karavaanarit saavat vinkkejä tuleville reissuille. Messuilla kerrotaan lapsien kanssa matkustamisesta, ulkomaille lähtemisestä ja matkailuajoneuvon vuokraamisesta. Ville Ranta tulee kertomaan omaa tarinaansa siitä, miten lähdetään perheen kanssa surffimatkalle Lofooteille Norjaan silloin kun hänelle sopii ja sinne, jossa on parhaat surffipaikat.

Matkamessujen lavalla kuullaan teemamaa Viroon liittyen vinkkejä matkailuajoneuvolla Virossa liikkuville ja Suomessa seikkaileville.  

 
Helsingin Caravan-messut on tänä vuonna avoinna perjantaina 17.1. klo 10-19 sekä lauantaina ja sunnuntaina 18. – 19.1. klo 10-18.

Messukeskus järjestää Helsingin Caravan-messut yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat MAT ry:n kanssa samanaikaisesti Pohjois-Euroopan suurimman matkailualan tapahtuman, Matkamessujen, kanssa. Vuonna 2019 tapahtumakokonaisuudessa vieraili yli 61 000 kävijää.  Matkamessut avautuu jo  16.1. matkailualan ammattilaisille.
www.caravanmessut.fi #caravan2020

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Kuvat

Caravan ja Matkamessut samanaikaisesti.
Caravan ja Matkamessut samanaikaisesti.
Lataa
Concorde Centurion
Concorde Centurion
Lataa
Concorde Centurion
Concorde Centurion
Lataa
Dethleffs Alpa
Dethleffs Alpa
Lataa
Morelo Palace Liner
Morelo Palace Liner
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme