MessukeskusMessukeskus

Matkamessut tuo kotimaan kesäkohteet verkkoon kaikkien ulottuville

Jaa

Matkamessut esittelee kahden viikon ajan kotimaan matkakohteita kesän kiinnostavimmalla digitaalisella matkailualustalla. Esille pääsevät Matkamessuille ilmoittautuneet kotimaan kohteet niin tarjousten kuin ohjelman muodossa. Matkamessujen kesäkuun pop up on avoinna Matkamessujen verkkosivuilla 16.-30.6.2020.

Pitkän kevään ja koronaviruksen myötä voimaan astuneiden matkustusrajoituksien jälkeen matkailutoimiala Suomessa valmistautuu kesän matkailijoihin. Matkamessut tarjoaa ensi tammikuun Matkamessuille jo ilmoittautuneille kotimaan toimijoille mahdollisuuden käynnistää kesäkausi vauhdikkaasti Matkamessujen kaksi viikkoa kestävässä virtuaalisessa kesäkauden aloituksessa.

”Järjestämme Matkamessujen kesäkauden aloituksen virtuaalisesti, ja kutsumme kaikki messuille osallistuvat yritykset ja toimijat esittelemään kohteidensa nähtävyyksiä ja palveluita. Kevät on ollut kotimaan matkakohteille haasteellinen, ja haluammekin omalta osaltamme mahdollistaa kaikkien aikojen kotimaanmatkailun kesän. Tavoitteemme on, että Matkamessujen kesätarjonnasta jokainen löytäisi ainakin yhden kotimaan helmen, jossa vierailla kesällä”, Matkamessujen myyntiryhmäpäällikkö Anna Suominen kertoo.

Matkamessujen kesäkausi avataan Matkamessujen verkkosivuilla tiistaina 16.6. ja luvassa on kohteiden ja yritysten esittelyjä, erilaista ohjelmaa sekä houkuttelevia tarjouksia. Juhannuksen merkeissä verkkosivuilla ja Matkamessujen sosiaalisen median kanavissa jaetaan matkavinkkejä ja nautitaan keskikesän valosta. Kesän inspiroivin virtuaalinen mansikkapaikka on avoin Matkamessuille osallistuville kotimaan toimijoille sekä kaikille kuluttajille ja median edustajille.

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Eva Kiviranta, p. 040 775 6609, eva.kiviranta@messukeskus.com

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään seuraavan kerran 21.-24.1.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen matkailun ostotapahtuma Matka Workshop Day avaa Matkamessut 20.1.2021. Helsingin Caravan-messut järjestetään 22.-24.1.2021. | www.matkamessut.fi | www.facebook.com/matkamessut | @matkatravelfair | #matka2021

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme