Business Tampere

MEDIAKUTSU: Film Tampereen ja XYZ Filmsin yhteistyösopimuksen allekirjoitustilaisuus 23.11.

Jaa

Tampereen kaupunki ja Film Tampere solmivat yhteistyösopimuksen yhdysvaltalaisen XYZ-Films -tuotantoyhtiön kanssa. Yhteistyösopimuksen myötä Tampereella voidaan nähdä myös jatkossa kansainvälisiä elokuvatuotantoja.

Kuva: Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo

Aika: maanantaina 23.11.2020 klo 18-19
Paikka: Tampereen Raatihuone (os. Keskustori 10, 33210 Tampere)

Film Tampere ja XYZ Films solmivat yhteistyösopimuksen audiovisuaalisen alan kehittämisestä sekä tulevista kansainvälisistä tuotannoista. Paikalla Dual-elokuvan tuottaja ja XYZ Filmisin perustajajäsen Aram Tertzakian, joka vastaa kysymyksiin koskien tuotantoa sekä yhteistyösopimusta.

Tampereella kuvataan tällä hetkellä Dual-elokuvaa, jonka tuotanto on onnistunut erinomaisesti.

Ilmoittaudu su 22.11. mennessä osoitteeseen: maiju.viiki@businesstampere.com

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi etukäteisilmoittautuminen vaaditaan. Paikalle tulevia median edustajia pyydetään pitämään turvavälit osallistujiin sekä käyttämään maskia koko tilaisuuden ajan.

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Yhtiön toimintaa ohjaa Tampereen kaupunkiseudun elinkeinostrategia. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme