Diakonissalaitos

Mediakutsu: Kuopion Vamoksen nuorten Ohjaus- ja neuvontapalvelun avajaiset 12.12.2018

Jaa

Diakonissalaitoksen Vamos Kuopio avaa nuorille suunnatut matalankynnyksen ohjaus- ja neuvontapalvelut uudessa osoitteessa Kauppakatu 9. Avajaisia vietetään 12.12.2018 klo 11 alkaen.

Ohjaus- ja neuvontapalveluun voi tulla ilman ajanvarausta tai ajanvarauksella maanantaista torstaihin klo 10-15. Uusi osoite Kauppakadulla tarjoaa 16-29-vuotiaille nuorille helposti apua esimerkiksi työnhakuun, opiskelemaan hakemiseen, etuuksiin, asumiseen tai raha-asioihin. Yhdessä nuoria kohtaamassa Vamoksen uravalmentajien lisäksi on myös muun muassa Kelan, sosiaalityön, opinto-ohjauksen ja asumisneuvonnan ammattilaisia.

Uuden palvelupisteen avajaiset keskiviikkona 12.12.2018

klo: 11:00 Ismo Apell on kertomassa yrittäjyydestä ja omasta urapolustaan

klo: 12:00 Ruokaa ja kahvit

klo: 12:30 Valmennuskeskus: Jatko-opinto-info

Tilaisuudessa on myös mahdollisuus tutustua kahden nuoren taiteilijan teoksiin sekä jututtaa Vamoksen uravalmentajia. Median edustajat ovat myös lämpimästi tervetulleita. 

Vamos Kuopion matalankynnyksen Ohjaus- ja neuvontapalvelu on avoinna
ma-to klo: 10-15
Kauppakatu 9
Ohjaus- ja neuvontapuhelin: 050 505 7620

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa tapahtumasta ja palvelusta:

Projektipäällikkö Leena Mannonen
050 4387850
leena.mannonen@hdl.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Diakonissalaitos
Diakonissalaitos
Alppikatu 2
00530 HELSINKI

09 77 501http://www.hdl.fi

Diakonissalaitoksen Vamos käynnisti matalankynnyksen ohjaus- ja neuvontapalvelut koulutuksen ja työn ulkopuolella oleville nuorille ja heidän läheisilleen Kuopiossa syksyllä 2017. Lisäksi tarjolla on nuorille myös tehostettua uravalmennusta, jossa psykososiaalisen tuen kautta nuoret löytävät tiensä opiskelemaan tai koulutukseen. Toimintaa rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja Kuopion kaupunki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonissalaitos

Tiedote/kutsu: Porttiteoriasta realismiin eli faktaa ja fiktiota päihteistä ja niiden käytöstä - Huumeet puhuttavat Helsingin Kontulan Asunnottomien yössä16.10.2019 09:41:06 EESTKutsu

Kontulan ostoskeskuksessa Helsingissä keskustellaan Asunnottomien yönä torstaina 17.10.2019 päihteistä ja niiden käytöstä. Porttiteoriasta realismiin -keskustelutilaisuudessa pohditaan kuinka yhteiselo kaupunkilaisten – asukkaiden, toimijoiden, yrittäjien ja päihteitä käyttävien välillä voisi sujua lähiössä entistä paremmin. Tarkoituksena on avata keskustelu eri näkökulmista käsin – naisnäkökulmaa unohtamatta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme