Redstone AERO Oy

Mediakutsu: Pyhtää-Redstonen lentokenttäalueesta muodostuu "Helsinki-East Aerodrome"

Jaa

Tervetuloa tiedotustilaisuuteen Pyhtää-Redstonen lentokentälle perjantaina 17.5. kl 13.30 alkaen.

Tilaisuudessa Pyhtään kunta julkistaa lentokentän alueen osayleiskaavaluonnoksen, työnimeltään "Helsinki-East Aerodrome". E18 -moottoritiehen rajautuvasta 300 hehtaarin alueesta muodostuu ilmailuteknologian ja logistiikan keskus.

Aluetta tavoitellaan myös Suomen Ilmailumuseon uudeksi sijoituspaikaksi. ALA-arkkitehdit esittelevät luonnoksen Pyhtäälle suunnitellusta uudesta museohallista.

Lentokentän kiitoteille valmistellaan tulevaisuuden satelliittipohjaisia huonon sään lähestymismenetelmiä. Toimialan johtava teknologiayritys AII Aerospace Design kertoo, miten tämä muuttaa tulevaisuuden ilmailua.

Tilaisuus päättää myös seudullisen kehitysyhtiö Cursorin vetämän tulevaisuuden miehittämättömän ilmailun kehityshankkeen. Lentokentällä toimintaansa esittelevät dronetoimijat myös Virosta ja Venäjältä.

Pyhtää-Redstonen lentokenttä sai Traficomin myöntämän pitoluvan viime helmikuussa ja on nyt ilmailutiedotusjärjestelmässä julkaistu osa virallista lentoliikenneverkostoa.

Lyhyet alustukset alkavat kello 13.30. Kello 14 jälkeen medialla on tilaisuus haastatella asianosaisia. Ilmoittautumiset tilaisuuteen briefing@redstone.aero

LIITE: Ohjelma

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

LISÄTIEDOT:

Kunnanjohtaja Jouni Eho
Pyhtään kunta
044-767 6674
jouni.eho@pyhtaa.fi

Projektipäällikkö Sergey Troshkov
Cursor Oy
040-190 2561
sergey.troshkov@cursor.fi

Hallituksen puheenjohtaja
Esa Korjula
Redstone AERO Oy
0400-414 115
esa.korjula@redstone.aero

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Redstone AERO Oy
Redstone AERO Oyhttps://www.redstone.aero