Business Tampere

Mediakutsu: Tervetuloa Tampere Smart City Week 2022 ja DigITre -tapahtumaan 14.-15.6.!

Jaa

Business Tampere, Tampereen Messut ja Tampereen kaupunki kutsuvat median edustajat tutustumaan Tampere Smart City Week 2022 Konferenssi & Expo ja DigITre -tapahtumakokonaisuuteen Nokia Arenalle 14.–15.6.

TSCW Konferenssi & Expo on älykaupunkikehityksen kansainvälinen konferenssi, joka kokoaa Nokia Arenalle tuhatpäisen kaupunkikehityksestä kiinnostuneen yleisön. Tapahtuman teemoja ovat mm. kestävä kehitys, terveysteknologiat, liikkuvien koneiden tulevaisuus, älykäs data ja tekoäly. Tapahtuman keynote-puhujia ovat Ayesha Khanna, Anni Laurila ja Henna Virkkunen. https://tscw.fi/

DigITre on uusi ICT-alan ammattitapahtuma, jonka teemoina vuonna 2022 ovat tietoturva, liiketoiminnan modernisointi sekä älykkäät ratkaisut. Esillä ovat kiinnostavimmat ja työarkea helpottavat ohjelmistot, palvelut sekä koneet ja laitteet. https://www.digitre.fi/fi/

Tapahtumakokonaisuuteen odotetaan 2500–3000 osallistujaa eri puolilta maailmaa. Tapahtuman pääsponsoreita ovat Deloitte, Nokia, TietoEVRY, CGI ja Vastuu Group.

Mediaa pyydetään akkreditoitumaan osoitteessa https://www.digitre.fi/fi/messuinfo/medialle/

Tampere Smart City Weekin päävastuullinen järjestäjä on Tampereen kaupunki yhteistyössä Business Tampereen kanssa. DigITre on Tampereen Messut -konsernin tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Tampere Smart City Week konferenssin ja expon kanssa. Tampereen Messut -konserni tuottaa Tampereen kaupungille TSCW Expo & Conference sekä DigITre -tapahtumakokonaisuuden.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, Tampereen Messut -konserni
sirkka.laine@tampereenmessut.fi, +358 40 612 9081

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Yhtiön toimintaa ohjaa Tampereen kaupunkiseudun elinkeinostrategia. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme